به گزارش گروه رسانه های دیگر فارس ، روزنامه نوا سوترین مصاحبه با یکی از اعضای حزب اعتماد ملی قسمتهای مهم آن را دنبال کنید.
اصلاح به معنای مخالفت نیست
– اصلاح و اصلاح طلبی تعریف خاص خود را دارد. اصلاح همیشه به معنای مخالفت نیست که بگذارید در جای یک منتقد بنشینیم و انتظار داشته باشیم که او به راحتی ایستاده و روی نقاط ضعف دست بگذارد.
– از طرف دیگر ، اصلاح طلبی به این معنا نیست که هر زمان دوستانش در قدرت بودند ، او فقط در قالب یک هوادار ظاهر می شد و چشمان خود را بر روی نقاط ضعف می بست.
مهمترین شاخص اصلاحات منافع ملی و رفاه مردم است
– مهمترین معیار و شاخص اصلاحات منافع ملی است و آنچه می تواند مردم را به حداکثر رفاه ، آسایش و توانمندی برساند.
– در عین حال ، اگر مصلح در جایی ناکارآمدی و بی نظمی می بیند ، باید بتواند این قسمت را در خدمت کشور و جامعه هدایت کند ، مشکلات را اصلاح کند.
ما شاهد اقدامات مختلفی در میان رهبران اصلاحات هستیم
– اساس فعالیت اصلاحات در جو سیاسی امروز ایران مورد اختلاف است. امروز ، ما شاهد اقدامات مختلفی در میان رهبران اصلاحات در مورد موضوعات مختلف ، مانند انتخابات هستیم.
– علاوه بر کارگزاران ساخت و ساز و حزب متفقین ، ما شاهد فعالیت های مختلفی در سازمانی مانند مجمع روحانیون جنگ هستیم که آقای خاتمی در یک طرف و آقای موسوی کنی در طرف دیگر قرار دارند. این دو چهره در انتخابات گذشته 180 درجه متفاوت عمل کردند.
روند اصلاحات به لایه برداری جدی نیاز دارد
– این مشکل اقدامات متفاوتی در میان اصلاح طلبان دارد و باید حل شود و حل این مشکل نیاز به گفتگو و پوست اندازی جدی در جریان اصلاحات دارد.
– اصلاح طلبان در زمینه نظریه پردازی ، درک وضعیت موجود و حتی رویکردهایی مانند اقتصاد ، فرهنگ ، سیاست و جامعه اختلافات جدی دارند.
امکان پذیر نیست کرباسچی فرض کنید تاج زاده اصلاح طلب هم باشد!
– اصلاح طلبان برای تعریف مجدد اصلاح طلبی قطعاً به کارهای نظری جدید و جدی نیاز دارند و بر اساس این مشخصات جدید مشخص خواهد شد که آیا آقای غلامحسین کرباسچی را می توان اصلاح طلب دانست یا خیر؟
– در جو فعلی نمی توان به طور همزمان آقای کرباسچی را اصلاح طلب و تاج زاده را نامید. به هر حال ، هیچ کدام اصلاح طلب نیستند. در حوزه جامعه وضعیت اصلاح طلبان بهتر از این نیست.
آیا ما اصلاحات را برای خدمت به مردم می خواهیم یا برای به دست آوردن قدرت؟
– وقتی ما در مورد اصلاح صحبت می کنیم ، باید مشخص کنیم که اصلاحات را برای چه می خواهیم. آیا ما اصلاحات را برای خدمت به مردم می خواهیم یا برای به دست آوردن قدرت؟
– اگر می خواهیم اصلاحاتی را برای کاهش رنج مردم ایجاد کنیم ، فکر می کنم این نوع اصلاح طلبی هرگز ارتباط خود را با مردم از دست نخواهد داد.
انتهای پیام /