حالا هی بگو صبحونه نون و پنیر نمیخورم! | خواص نان و پنیر و سبزی


صبحانه مهم ترین وعده غذایی روز است علی الخصوص که نان و پنیر باشد. اصلا از خواص نان و پنیر خبر دارید؟ در ادامه برای اطلاع از خواص نان و پنیر با ما همراه باشید.

نان و پنیر خوراکی است که در سفره اکثر ایرانی‌ها وجود دارد. معمولا این خوراک را با چاشنی‌هایی مثل انگور، خرما، گردو، سبزی و خیار و گوجه، به عنوان صبحانه، عصرانه و حتی شام میل می‌کنند. جالب است بدانید که لقمه نان و پنیر و سبزی که یک لقمه حاضری و ساده است دارای ویتامین‌های A و C و D و K و E و گروه ویتامین‌های B، امگا ۳، پروتئین، کلسیم، فسفر، مس، آهن، منیزیم، روی، پتاسیم، فولات، قند، کربوهیدرات و اسیدفولیک است.

بهترین زمان مصرف خوراک نان و پنیر و سبزی

بهترین زمان مصرف خوراک نان و پنیر و سبزی، در عصر و شب است. چرا که جذب ویتامین‌های سبزی و پنیر در عصر و شب بهتر صورت می‌گیرد.

نان و پنیر و چاشنی‌های آن

برای جذب کلسیم موجود در پنیر، نیاز به پروتئین و ویتامین D است. بنابراین بهتر است نان و پنیر را با چاشنی گردو که حاوی پروتئین و فسفر است و همچنین خرما که سرشار از ویتامین D است، مصرف کرد. همچنین استفاده از سبزی‌هایی مانند نعنا و پونه به همراه چاشنی‌های بالا که همگی طبع گرم دارند، باعث تعدیل طبع سرد پنیر می‌شود.

خواص مصرف نان و پنیر و سبزی

نان و پنیر و سبزی برای کودکان در حال رشد، بزرگسالان، زنان باردار و شیرده، افراد مبتلا به پوکی استخوان و افرادی که در دوره نقاهت بیماری هستند، مفید است.

سبزیجات استفاده شده در خوراک نان و پنیر و سبزی به خصوص نعنا و ترخون برای افراد لاغر بسیار مفید است، چرا که این سبزیجات باعث افزایش اشتها در این افراد می‌شوند و همچنین به راحتی هضم می‌شوند؛ اگر این خوراک در وعده عصرانه یا شام افراد لاغر استفاده شود باعث افزایش وزن آن‌ها می‌شود.

بیشتر بخوانید  صندوق‌های ETF‌ عجیب در راه هستند

خوراک نان و پنیر و سبزی برای افراد کم‌خون و دیابتی هم مفید است. این خوراک نقش به سزایی در بهتر شدن عملکرد قلب، جوان‌سازی و تازگی پوست، تقویت مو و حافظه و افزایش قوای جنسی مردان دارد.

بهتر است به ظرف پنیر مقداری پونه کوهی و کاکوتی خشک شده اضافه کنید، چرا که این سبزیجات عطر و بوی خوبی به پنیر می‌دهند و سبب افزایش جذب کلسیم موجود در پنیر، توسط بدن می‌شوند.

بهتر است از مصرف نان و پنیر به تنهایی خودداری کنید، برای اینکه پنیر حاوی ماده‌ای به نام تیرامین است که مصرف زیاد آن باعث رسوب در مغز و کندی ‌ذهن و کم‌ حافظه شدن افراد می‌شود.

۸ فایده خوردن  صبحانه برای دانش‌آموزان

  • ۱. بهبود تمرکز …
  • ۲. نمرات بهتر در امتحانات …
  • ۳. افزایش انرژی …
  • ۴. فراتر از موفقیت تحصیلی …
  • ۵. بهبود خلق‌وخو …
  • ۶. کمک به مدیریت اشتها …
  • ۷. کمک به سلامت قلب …
  • ۸. بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن

دیدگاهتان را بنویسید