جوجه کباب در فر



Imageمواد لازم :


جوجه مرغ 750 گرم


آب ليموترش 2.5 فنجان


زعفران قدري


پاپريكا قدري


روغن زيتون 0.5 فنجان


جعفري شاخه اي قدري


فلفل قدري


نمك قدري



طرز تهيه :


قطعات جوجه را مطابق دستور فوق اماده مي نمائيم و در سس روغن زيتون و آبليمو مي خوابانيم و بعد آنها را به سيخ مي کشيم ( سيخ ها بايد کوتاه باشند بطوريکه که در فر جا بگيرند )


و سيخهاي کباب را در سيني فر مي چينيم و فر را با حرارت 450 درجه گرم مي کنيم و سيني روغن زيتون و آبليمو بآن ميزنيم ( بديهي است در فر هم بايد سيخ شامل قطعات سينه را کمي بعد از ساير سيخ هاي بال و ران در سيني قرار داد)


وقتي کبابها کمي برشته شدند حرارت را به 350 درجه مي رسانيم و مي گذاريم مغز آنها نيز کاملا بپزد بايد دقت کرد که کباب در نهايت پختگي باشد ولي خشک نشود و مدت طبخ در فر براي اين نوع کباب سه ربع تا يکساعت مي باشد .


بیشتر بخوانید  معرفی سبزی معطر برای تهیه خیارشور + فیلم طرز تهیه خیارشور فوری

دیدگاهتان را بنویسید