مواد لازم :
جوجه مرغ 750 گرم
آب ليموترش 2.5 فنجان
زعفران قدري
پاپريكا قدري
روغن زيتون 0.5 فنجان
جعفري شاخه اي قدري
فلفل قدري
نمك قدري
طرز تهيه :
قطعات جوجه را مطابق دستور فوق اماده مي نمائيم و در سس روغن زيتون و آبليمو مي خوابانيم و بعد آنها را به سيخ مي کشيم ( سيخ ها بايد کوتاه باشند بطوريکه که در فر جا بگيرند )
و سيخهاي کباب را در سيني فر مي چينيم و فر را با حرارت 450 درجه گرم مي کنيم و سيني روغن زيتون و آبليمو بآن ميزنيم ( بديهي است در فر هم بايد سيخ شامل قطعات سينه را کمي بعد از ساير سيخ هاي بال و ران در سيني قرار داد)
وقتي کبابها کمي برشته شدند حرارت را به 350 درجه مي رسانيم و مي گذاريم مغز آنها نيز کاملا بپزد بايد دقت کرد که کباب در نهايت پختگي باشد ولي خشک نشود و مدت طبخ در فر براي اين نوع کباب سه ربع تا يکساعت مي باشد .