جوجه ای که 42 روزه مرغ می شود!



آنچه دیگران می خوانند:


به گزارش سراج24; مرغ یکی از محبوب ترین و پرمصرف ترین منابع پروتئین در سبد غذایی ماست. اما آیا تمام جوجه های گوشتی که در بازار به فروش می رسند، کیفیت و سلامت لازم را دارند؟ آیا مرغ های بزرگ و سنگین بهتر از جوجه های کوچک و سبک هستند؟

پاسخ به این سوالات بسیار مهم است، زیرا به سلامت خود و خانواده مان مربوط می شود. طبق تحقیقات علمی بهترین سن و وزن برای پرورش و فروش جوجه های گوشتی 42 روزگی و 1.8 تا 2 کیلوگرم است. این دو عامل باعث آن می شود:

– بهبود کیفیت و طعم گوشت مرغ و کاهش فساد پذیری آن

– کاهش مصرف خوراک دام و دارو در فرآیند اصلاح نژاد و کاهش هزینه های تولید

– کاهش خطر بیماری، ناراحتی های قلبی عروقی، مرگ و آسیب اندام در جوجه ها

– کاهش تولید چربی در بدن جوجه ها و جلوگیری از افزایش قند و کلسترول در خون مصرف کنندگان

پس به عنوان یک مصرف کننده باهوش در هنگام خرید جوجه های گوشتی باید به سن و وزن آنها توجه کرد و جوجه هایی را انتخاب کرد که 42 روز سن دارند و 1.5-2 کیلوگرم هستند. این نه تنها به ما و خانواده هایمان کمک می کند تا سالم بمانیم، بلکه از پرورش دهندگان، خرده فروشان و صنعت جوجه های گوشتی نیز حمایت می کند.

بیشتر بخوانید  تلاش های اضطراری فارس برای مدیریت تداخل در شبکه ارتباطی 115 خطی


دیدگاهتان را بنویسید