به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج ، امروز اولین روز ذی الحجه ، سالروز ازدواج امام علی (ع) و حضرت زهرا (س) و آغاز هفته ازدواج است. سنت خوب
آنچه که این روزها به سنگ بنای ازدواج جوانان تبدیل شده است هزینه های سرسام آور و سرسام آور ازدواج و جهیزیه است و تنها خوشبختی جوانان وام ازدواج است که باید چند ماه به دنبال آن باشند تا شانس بسیار خوبی برای همکاری داشته باشند. با بانک یا آشنا شدن با بازپرداخت وام.
کهگیلویه و بویراحمد بیش از 750،000 نفر جمعیت دارد ، اما هیچ یک از دستگاههای مسئول آمار دارای جمعیت متاهل در استان نیستند و در صورت داشتن ، آنها نمی خواهند به رسانه ها بگویند اما طیف گسترده ای از جوانان در این استان های کوچک پشت دیوار ازدواج هستند.
امروز جلسه ای برای ساماندهی امور جوانان در استان کهگیلو و بویراحمد برگزار شد. اول از همه ، آنچه در این جلسه بیشتر مورد توجه قرار گرفت عدم حضور سازمانهای عضو در حوزه جوانان بود. دستگاه هایی که در آن حضور داشتند اغلب توسط کارشناسان ارسال می شدند. علاوه بر این ، برنامه هایی که به ازدواج جوانان کمک نمی کند ، در جلسه ارائه شدند.
در این جلسه تصمیم گرفته شد که شهرداری بنرهایی را برای هفته عروسی نصب کند تلویزیون یک شهر نیز باید با این مشکل کنار بیاید. رادیو و تلویزیون برای هفته عروسی باید زیرنویس داشته باشد و برای هفته عروسی برنامه هایی را تبلیغ کند. رهنمودهای اسلامی برای تهیه و انتشار فیلم و انیمیشن کوتاه عروسی در فضای مجازی.
مراکز مشاوره کمک های اجتماعی باید مشاوره رایگان ارائه دهند و یک ایستگاه مشاوره رایگان در شهر یاسوج ایجاد شود. رسانه ها همچنین برای ازدواج آسان و جهیزیه ساده ، اصناف برای زوج هایی که می خواهند ازدواج کنند ، تخفیف ویژه دارند قايل و دانشگاه علوم پزشکی توسط زوج های جوانی که در روزها ویروس کرونا ارائه دهندگان خدمات را ستایش کنید.
اینها برنامه هایی است برای هفته عروسی در کهگیلو و بویراحمد ، برنامه هایی که هیچ کمکی به ازدواج نمی کند.
از طرف دیگر ، مدت هاست که رسانه ها ازدواج آسان و ازدواج آسان را تبلیغ می کنند ، اما ازدواج مستلزم مشارکت مسئولان و مشاوره در مورد ازدواج آسان و پرداخت به موقع وام ازدواج از بانک ها است.
مشاغل مختلف احد جمالی ، معاون سیاسی استاندار کهگیلویه و بویراحمد این نشان می دهد ازدواج جوانان در هیچ م institutionسسه ای در اولویت نیست.
جمالی با ابراز تاسف از کمبود دستگاه هایی که از آنها دعوت شده بود اما در جلسه حضور نداشتند ، گفت: کسانی که آمدند از مدیران ارشد دستگاه نیستند.
وی با اشاره به آخرین روزهای دولت دوازدهم گفت: کمبود دستگاه باعث می شود مسئله ساماندهی و ازدواج جوانان کم اهمیت به نظر برسد. درست است که آخرین روزهای زندگی دولت است ، اما دولت ها می آیند و می روند ، جامعه و دولت متعلق به همه است و ما باید تا آخرین لحظه وظیفه خود را به درستی انجام دهیم و مانند روز اول انتصاب آنها کار کنیم.
وی مسئله ازدواج را مهم خواند و گفت: ازدواج مانند این است كه بگوییم نماز می خوانیم اما به محتوای نماز توجه نمی كنیم. گفتن اینکه ازدواج مهم است ، اما نادیده گرفتن آن ، عملاً بی فایده است.
جمالی با یادآوری اینکه ازدواج یک سنت حسنه پیامبر است ، افزود: “شرایط در جامعه به گونه ای شده است که این مشکلات کمرنگ می شود و ارزش ها برعکس می شوند.” در ابتدای انقلاب ، انتظارات این زوج همان نبود که بود امروز. دختر و پسر سختگیر نبودند و مهریه ای برای تعداد سالهای تولد نمی خواستند.
معاون استاندار ادامه داد: من این مسائل را مطرح می کنم تا شرایط زیر پوست جامعه ما خوب شود. یکی از دلایل این امر سختگیری والدین است که آنها نیز در گناهان جامعه شرکت می کنند.
وی در پایان با اشاره به اینکه نهادهای فرهنگی باید از حضور و حضور بیشتری برخوردار شوند و به ترویج ازدواج آسان کمک کنند ، خواستار فرهنگ سازی در زمینه ازدواج شد.
انتهای پیام / 82024