یک تجزیهطلب و پان ترک فعال در شبکه ایکس (توییتر) عکسی از خود در کنار رئیسجمهور و در دفتر ریاست جمهوری منتشر کرده است و نوشته که در فرصتی یک ساعته با رئیسجمهور درباره توسعه کشور و عقبماندگی پیرامون و لزوم توجه به مسائل اقوام ایرانی بحث و گفتگو کرده است.
روزنامه جوان در یادداشتی نوشت: توییت زدن یک فعال پان ترک در مورد دیدارش با رئیسجمهور باعث ایجاد بلوایی در شبکه ایکس شد. چه آنکه او پیش از این، خود را یک تجزیهطلب نامیده بود و علاوه بر این ادبیات موهنی نسبت به غیرآذریها دارد. سؤال این است که آیا مسعود پزشکیان مطلع بوده که در حال دیدار با چه کسی است؟
یک تجزیهطلب و پان ترک فعال در شبکه ایکس (توییتر) عکسی از خود در کنار رئیسجمهور و در دفتر ریاست جمهوری منتشر کرده است. یونس زارعیون که با نام یونس تبریزلی در شبکه ایکس فعالیت میکند، نوشته که در فرصتی یک ساعته با رئیسجمهور درباره توسعه کشور و عقبماندگی پیرامون و لزوم توجه به مسائل اقوام ایرانی بحث و گفتگو کرده است.
درباره اطلاع رئیسجمهور از هویت این فرد، میتوان چند گمانهزنی داشت؛ اول اینکه پزشکیان از هویت او مطلع نبوده که همین عدم اطلاع هم عذر موجهی نیست. چون نشان میدهد پزشکیان به اعتماد کسانی از دفتر خود این دیدار را پذیرفته که همین دیدار نشان میدهد قابل اعتماد نبودهاند. اگر هم پزشکیان میدانسته در حال دیدار با چه کسی است که فقط باید گفت وای به روزی که بگندد نمک! رئیسجمهور باید نفر اول در دفاع از تمامیت ارضی کشور باشد، نه آنکه کسانی را به حضور بپذیرد که با فحاشی و الفاظ رکیک در فضای عمومی توییتر نسبت به مخالفان تجزیه ایران یا غیر آذریها صحبت میکند.
این فرد چندین بار سابقه بازداشت امنیتی در سالهای مختلف از سال ۹۰ تا ۴۰۱ را در پرونده خود دارد و روشن نیست چگونه و به چه منظور به دفتر ریاست جمهوری راه یافته است. آیا امکان چنین دیدارهایی با رئیسجمهور برای سایرین هم وجود دارد؟
معاون ارتباطات دفتر رئیسجمهور البته روز گذشته در واکنش به حاشیههای مطرح شده درباره این دیدار نوشت: در میان انبوه جلسات دکتر پزشکیان حضور افرادی با دیدگاههای مختلف در یک جلسه عمومی هرگز به معنی تأیید دیدگاههای شخصی افراد نیست. «سیدمهدی طباطبایی» با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: حاشیههایی که درباره یک ملاقات با آقای رئیسجمهور در فضای مجازی ایجاد شده، دقیق نیست. او اضافه کرد:در میان انبوه جلسات ایشان حضور افرادی با دیدگاههای مختلف در یک جلسه عمومی هرگز به معنی تأیید دیدگاههای شخصی افراد نیست.