جعفری پلو یکی از اون قاتی پاتی پلوهای خوشمزه است! | طرز تهیه جعفری پلو +ویدئو


 

جعفری پلو یکی از انواع پلوهای ایرانی است که از جعفری برای تهیه آن استفاده می شود. این پلو را می توان با گوشت چرخ کرده یا گوشت تکه ای و مرغ تهیه کرد. این غذا برای ایجاد تنوع غذایی گزینه بسیار خوبی است. از جمله خواص جعفری می توان به افزایش ایمنی بدن، محافظت قلب، ارتقاء سلامت استخوان، کمک به درمان کم خونی و درمان اسهال اشاره کرد.

مواد لازم

* برنج: ۳ پیمانه

* سینه مرغ: ۴۰۰ گرم

* ادویه (پودر دارچین، پودر تخم گشنیز، زعفران و …) به مقدار دلخواه

* جعفری: ۱.۵ تا ۲ پیمانه

* پیاز: ۱ عدد

* زردچوبه: به مقدار لازم

طرز تهیه

۱. برنج را بشویید و با نمک خیس کنید.

۲. سینه مرغ را به قطعات کوچک خرد کنید.

۳. پیاز را رنده کنید و با کمی روغن تفت دهید تا نرم شود.

۴. مرغ را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شود.

۵. جعفری را خرد کنید و به مرغ اضافه کنید و تفت دهید تا جعفری کمی نرم شود.

۶. ادویه را به مرغ و جعفری اضافه کنید و هم بزنید.

۷. برنج را آبکش کنید و کف قابلمه ته دیگ مورد نظر را قرار دهید.

۸. لایه ای از برنج و لایه ای از مخلوط مرغ و جعفری را در قابلمه بریزید.

۹. روی برنج را با زعفران دم کرده تزیین کنید.

۱۰. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و دم کنی بگذارید.

۱۱. پس از ۴۰ دقیقه، جعفری پلو آماده است.

 می توانید از گوشت چرخ کرده نیز به جای سینه مرغ استفاده کنید. اگر می خواهید جعفری پلو شما رنگ و لعاب بیشتری داشته باشد، می توانید از هویج رنده شده نیز در مخلوط مرغ و جعفری استفاده کنید. می توانید جعفری پلو را با کشمش و خلال بادام نیز تزیین کنید.

بیشتر بخوانید  شهدا عامل وحدت در کشور هستند

دیدگاهتان را بنویسید