جزییاتی از کشت قراردادی سیب‌زمینی و برنج


به گزارش سایت طلا، سرپرست معاونت برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی گفت: برای سال آینده کشت قراردادی سیب‌زمینی و برنج را در دستور کار قرار داده‌ایم.

محمد قربانی سرپرست معاونت برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی، در رابطه با اجرای کشاورزی قراردادی در کشور اظهار کرد: تاکنون کشاورزی قراردادی برای محصولات صنعتی مانند چغندرقند، کلزا و پنبه انجام شده است و در دولت سیزدهم ما از اوایل آبان‌ماه، کشاورزی قراردادی گندم را هم شروع کرده‌ایم و 250 هزار هکتار گندم به‌صورت قراردادی کشت شده است.

وی با بیان این‌که “برای سال آینده هم کشت قراردادی سیب‌زمینی و برنج را در دستور کار قرار داده‌ایم”، افزود: دستورالعمل کشت قراردادی برنج هفته آینده ابلاغ می‌شود که در ارتباط با ارقام اصلاح‌شده است.

قربانی خاطرنشان کرد: استفاده از روش‌های مالی برای کشاورزی قراردادی را در دستور کار قرار داده‌ایم که شرکت‌های پشتیبان، بانک‌ها و مؤسسات از این طرح حمایت خواهند کرد تا افرادی که اقدام به کشاورزی قراردادی می‌کنند، به‌خصوص بخش خصوصی که رکن اصلی در کشاورزی قراردادی است، قرارداد را به بانک‌ها و مؤسسات اعتباری ببرند و بر مبنای آن تسهیلات دریافت کنند که این تسهیلات برای خرید سم، کود و بذر خواهد بود.

اولین نفری باشید که نظر ارسال می کنید


بیشتر بخوانید  آتش‌سوزی بیمارستان گاندی فوتی نداشت | پایان ماموریت حادثه آتش‌سوزی در بیمارستان گاندی

دیدگاهتان را بنویسید