جزئیات تصویب حق مسکن کارگران



آنچه دیگران می خوانند:

بر اساس گزارش ها شمانیوز: معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: با مصوبه شورای عالی کار، حق مسکن کارگران از 450 هزار تومان به 650 هزار تومان افزایش یافت.

اما حسین رجتی فرد موضوع امنیت شغلی را یکی از مهمترین و اساسی ترین موضوعات دانست و گفت: طبق دستور رئیس جمهور باید به این موضوع رسیدگی کنیم. یکی از وظایف ما در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تامین امنیت اشتغال کارگران است.

وی ادامه داد: به گفته وی تمامی کارفرمایان موظف به ارسال یک نسخه از قرارداد با کارگران در این سامانه هستند. طبق ماده 10 قانون کار، قرارداد کار باید در 4 نسخه باشد. یک نسخه تحویلی واحد صنفی مربوطه و یک نسخه برای جلوگیری از امضای قراردادهای سفید در سامانه جامع روابط کار بارگذاری می شود.

معاون وزیر کار در نشست خبری اظهار داشت: اقدام جدیدی را در دولت سیزدهم اجرا کردیم و با تعهد وزیر کار سامانه ای به نام نظارت بر کار راه اندازی کردیم. این سامانه هم اکنون فعال و قابل دسترسی است و بازرسان کار ما موظفند از واحدهای تولیدی بازدید و قراردادهای کاری را بررسی کنند.

رعیتی فرد ادامه داد: این سامانه خوداعلامی است و کارفرمایان باید اطلاعات قابل رصد را در این سامانه وارد کنند و اگر کارفرما این قرارداد را نخواند و کارگر فکر کند حقش ضایع شده است می تواند به سراغ تشخیص و بررسی شود. هیأت حل و فصل.» به اختلاف ما مراجعه کنید و طرح دعوی کنید.

بیشتر بخوانید  بیا بهت یه خوراکی متفاوت واسه این هوای پاییزی یاد بدم! | طرز تهیه نان کدو حلوایی +ویدیو

وی گفت: در آنجا از کارفرما درخواست قرارداد کاری داریم که باید ارائه شود. تراکنش‌های مالی کارگران مورد بررسی مالی قرار می‌گیرد و باید متناسب با حداقل دستمزد تعیین و تصویب شورای عالی کار باشد.

رعیتی فرد در خصوص کارفرمایانی که حق بیمه کارگران را پرداخت نمی کنند یا از آن قرارداد سفید امضا می کنند، تصریح کرد: کارفرما موظف است 23 درصد حق بیمه را از درصد پرداخت کند و قطعا کد کارگاهی دارد و قابل شناسایی و پیگیری است. کارفرما ندارند می توانند به کمیسیون های تشخیص شکایت کنند و به دستور مرجع حل اختلاف از کارفرما قرارداد بگیرند.

معاون روابط کار وزارت کار از کارکرد سامانه جامع روابط کار در 6 ماه آینده خبر داد و گفت: این سامانه تا 6 ماه آینده به طور کامل به بهره برداری می رسد. این سیستم شامل بیش از 53 فرآیند است که حدود 17 فرآیند از این تعداد 10 مورد از جمله بیمه بیکاری در حال استفاده را طراحی و مدیریت کردیم.

ولی اسماعیلی – رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس – درباره نظام جامع روابط کار نیز گفت: سامانه مذکور سامانه خوبی است اما دیر شده است. ، مطرح کردیم.

وی در خصوص نظارت بر قراردادهای سفید امضا شده توسط کارگران نیز گفت: ما به عنوان مجلس موظف هستیم بر این موضوع نظارت داشته باشیم تا هر چه سریعتر این سامانه راه اندازی شود. تصور من این است که 80 درصد مشکلات قراردادهای امضا نشده حل می شود.

اسماعیلی گفت: این سامانه باید جنبه کیفری هم داشته باشد زیرا بسیاری از کارگران از ترس اخراج وارد آن نمی شوند و اگر جنبه کیفری برای کارفرما وجود داشته باشد کارفرما با پیش بینی مواردی در مالیات می خواهد کارگر را اخراج کند. یا موارد دیگر.”، نگرانی کارگران در مورد دریافت حقوق و اخراج را از بین ببرید.

بیشتر بخوانید  پوتین متجاوز است/ روسیه تحریم می‌شود


دیدگاهتان را بنویسید