جریمه نقدی برای 17 شرکت حمل و نقل مختلف در کوم



ایسنا / قم رئیس اداره حقوقی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای کوم گفت: در سه ماهه نخست سال جاری طی 15 جلسه کمیسیون ماده 12 (رسیدگی به تخلفات شرکت های حمل و نقل جاده ای باری و مسافری) ، 17 شرکت به پرداخت جریمه نقدی محکوم شدند.

در همین زمینه حسین اعتمادی گفت: این اقدام برای حمایت از حقوق کاربران جاده با استفاده از خدمات ناوگان حمل و نقل جاده ای عمومی و به منظور ادامه چرخه سالم حمل و نقل جاده ای انجام شده است.

وی افزود: با توجه به محدودیت های اعمال شده در استفاده از اتومبیل های شخصی برای مسافرت های طولانی مدت ، نیاز به نظارت حداکثری بر ارائه خدمات در بخش حمل و نقل ناوگان عمومی خودرو (اعم از کالا و مسافر) دو برابر شده است.

وی ادامه داد: به همین منظور در سه ماهه اول سال جاری ، بازرسی های متعددی توسط کارشناسان و ناظران معاون حمل و نقل شرکت ها ، دفاتر فروش بلیط و ناوگان عمومی در ورودی های استان کوم انجام شد.

اعتمادی ادامه داد: همچنین در قسمت گزارش های عمومی ، شکایات از طریق تلفن و از طریق سیستم صوتی 141 مرکز مدیریت راه به صورت حضوری دریافت و پس از بررسی های اولیه ، طبق ماده 12 به کمیسیون ارجاع شد.

وی پرونده های بررسی شده در کمیسیون ماده 12 در سه ماهه نخست سال جاری را متعلق به 24 شرکت حمل و نقل جاده ای (کالا و مسافر) مورد بررسی قرار داد و اظهار داشت: از 17 شرکت حمل و نقل جاده ای استان کوم برای پرداخت جریمه ، جریمه شدند.

بیشتر بخوانید  مسئولیت جدید حسن روحانی بعد از ریاست جمهوری /حسام الدین آشنا محکوم شد /وزیر بهداشت دست به قلم شد

وی افزود: همچنین پس از ارائه پرونده تخلف به کمیسیون و استماع استدلال مدیران شرکت های حمل و نقل ، به پنج شرکت متخلف اخطار کتبی داده و 2 شرکت از اتهامات تبرئه شدند.

رئیس اداره حقوقی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای کوم ، عدم حضور مدیر فنی در زمان صدور گزارش وضعیت ، بارنامه و گزارش وضعیت رسمی به عنوان مهمترین تخلفات اظهار داشت: راننده ، سو misاستفاده از کد پستی و مدارک هویت ملی غیرمرتبط و عدم صدور بلیط به منظور دور زدن اقدامات بهداشتی از دیگر موارد نقض در بخش حمل و نقل جاده ای است.

وی خاطرنشان کرد: مدیران فنی وظیفه بررسی وضعیت فنی خودرو از جمله تجهیزات ایمنی مانند لاستیک ، کپسول آتش نشانی ، چکش ایمنی ، چراغ های جلو و کمربند ایمنی را بر عهده دارند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف نمی توانند وضعیت را صادر کنند.

وی روند صدور تصمیمات مربوطه راجع به تخلفات انجام شده توسط حمل و نقل جاده ای را فرآیند توصیف کرد و افزود: اولاً متناسب با میزان تخلفات اخطار کتبی کافی بود و در مرحله بعد به جریمه نقدی محکوم شد. به شرکت دستور داده می شود که شرکت را از یک ماه به یک سال تعطیل کند.

اعتمادی گفت: اعضای کمیسیون ماده 12 شامل مدیرکل (رئیس کمیسیون) ، رئیس اداره حقوقی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان (دبیر کمیسیون) و نماینده اتحادیه صنفی هستند. .

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید