سعدی ناکشبندی ظهر امروز در گفت وگو با خبرنگار فارس در سنندای اظهار داشت: مریوان با 43 مورد آتش سوزی در جنگل ها و مراتع استان با 45 درصد آتش سوزی در استان بیشترین تعداد حریق را در استان دارد.
وی افزود: در این مدت 17 مورد آتش سوزی در بانه ، 43 مورد در مریوان ، 12 مورد در سروآباد ، هشت مورد در كامیاران ، 9 مورد در سقز ، چهار مورد در قروه ، دو مورد در سنندج و یک مورد در بیجار رخ داده است.
مدیرکل منابع طبیعی کردستان دلایل آتش سوزی در جنگل ها را بی شمار دانست و اظهار داشت: عواملی مانند انسانی ، اقلیمی و کمبود بارندگی ، توپوگرافی ، بیولوژیکی و گیاهی به وقوع حریق مربوط است.
وی 95 درصد آتش سوزی های جنگل ها و منابع طبیعی را عامل انسانی دانست و خاطرنشان کرد: برخی آتش سوزی های جنگلی ناشی از سهل انگاری است ، از این نظر مردم نقش مهمی در پیشگیری و حفاظت از منابع طبیعی دارند.
نقشبندی دلیل دیگر تکرار آتش سوزی جنگل ها و مراتع را ناشی از سهل انگاری برخی مدیران دانست و بر نقش موثر مدیران در حفاظت از جنگل تأکید کرد.
وی بر نقش و مشارکت مردم در حفاظت و حفاظت از جنگل ها و منابع طبیعی تأکید کرد و از شهروندان خواست در صورت خسارت به زمین ، قطع درختان و آتش سوزی در جنگل ها و مراتع با شماره 1504 یا سامانه 139 تماس بگیرند.
مدیرکل منابع طبیعی استان کردستان اطلاعات مربوط به فرهنگ حفاظت و صیانت از منابع طبیعی را از رسانه ها مهم دانست و گفت: “آگاهی مردم از حفاظت از مناطق با منابع طبیعی و پوشش گیاهی به کاهش خسارات منابع طبیعی.”
به گزارش فارس ، جنگل های استان کردستان بخشی از جنگل های غرب کشور است که بیشتر آنها در اطراف شهرهای بانه و مریوان واقع شده اند و پس از جنگل های شمال کشور دوم هستند.
بیش از 374 هزار هکتار از این استان یک جنگل است.
ایران دارای 14 میلیون هکتار مراتع است که بیش از 80٪ منابع طبیعی کشور را نشان می دهد.
انتهای پیام / 2330/85