بیماران مبتلا به کم کاری تیروئید ممکن است علائمی مانند خستگی و خواب آلودگی بی دلیل، افسردگی، نفخ صورت و تورم پاها، موهای خشک و درشت، شلی ابروها، خشکی پوست و ناخن های شکننده، افزایش وزن، بی نظمی قاعدگی و یبوست، احساس سرما، گرفتگی صدا را تجربه کنند. برای کاهش تمرکز و درد عضلانی.
در طول معاینه، این بیماران ممکن است غده تیروئید بزرگ شده (گواتر) نیز داشته باشند. امروزه با یک آزمایش ساده می توان کم کاری تیروئید را تشخیص داد و درمان کرد. تشخیص کم کاری تیروئید با افزایش سن دشوارتر می شود و نیاز به توجه و توجه بیشتری دارد.
از آنجایی که بسیاری از علائم و نشانه های آن مشابه مشکلات رایج سنی مانند خشکی پوست، یبوست، تغییر وزن و دردهای عضلانی است، شروع این علائم در بیماران مسن کمتر از بیماران جوانتر است.
برخی افراد بیشتر در معرض ابتلا به کم کاری تیروئید هستند. مانند زنان (به خصوص افراد بالای 40 سال)، حدود شش ماه پس از بارداری، افراد دارای چربی خون بالا، افراد مبتلا به افسردگی، افراد با سابقه خانوادگی بیماری تیروئید یا افراد مبتلا به بیماری های روماتیسمی (آرتریت روماتوئید، لوپوس).
کم کاری تیروئید به راحتی قابل درمان است، این درمان شامل دادن دارویی به نام هورمونی به نام لووتیروکسین سدیم است که به شکل قرص ترجیحاً صبح با معده خالی مصرف می شود. تنظیم دوز بر اساس آزمایشات هورمونی مورد نیاز پزشک است.
اگر کم کاری تیروئید دارید و نیاز به هورمون درمانی دارید، سعی کنید دستورات پزشک را به دقت دنبال کنید و هرگز مصرف دارو را به طور ناگهانی قطع نکنید و داروهای تجویز شده را روزانه و در فواصل زمانی معین با پزشک خود مصرف کنید.