تکلیف پرونده پتروشیمی میانکالا مشخص شد



به گزارش سلان نو به نقل از تسنیم، رئیس سازمان محیط زیست از تعطیلی توسعه پتروشیمی میانکالا خبر داد و گفت: دیگر شاهد چنین فعالیت هایی در این حوزه نخواهیم بود.

علی سلاجقه، رئیس سازمان محیط زیست در نمایشگاه هم افزایی مدیریت ایران گفت: با بازدید از غرفه های مختلف فعال در حوزه محیط زیست این نمایشگاه متوجه شدم که جوانان ما در نقاط مختلف کشور دارای توانایی ها و استعدادهای بسیاری هستند. در همه زمینه ها، به عنوان مثال، غرفه زیست محیطی در این رویداد با قابلیت تبدیل آسان زباله های زیست محیطی به کودهای قابل استفاده همراه بود که یک دستاورد مهم است.

وی ادامه داد: با توجه به مصرف عظیم نایلون و پلاستیک 25 میکرونی که در کشور داریم، توانمندی این شرکت ظرفیت بسیار خوبی را برای جوانان ما ایجاد می کند. ما به عنوان متولی حفاظت از محیط زیست در کشور تلاش می کنیم از این ظرفیت ها استفاده کنیم و این دستاوردها را وارد صنایع کنیم تا بخشی از مشکلات زیست محیطی کشور را از این طریق حل کنیم.

شکار غیرقانونی در میانکالا

رئیس سازمان محیط زیست درباره مشکل شکار پرندگان مهاجر در میانکالا گفت: در مورد میانکالا بحث شکار سنتی همیشه مطرح بوده و بومیان منطقه از قبل این کار را انجام می دادند. جوامع محلی طبق تجربیات خود تا حد امکان شکار می کنند و مسائل زیست محیطی را سامان می دهند، اما متاسفانه شکار غیرمجاز نیز در این مناطق فراوان است که اوضاع را از دست جوامع محلی کنترل می کنند.

سلاجقه افزود: متأسفانه شکارچیان غیرمجاز وارد منطقه می شوند، بازارهای فساد با آنها شکل می گیرد که البته از چشم محیط زیست پنهان نیست و هماهنگی های لازم را با دستگاه قضایی، دادستانی استان انجام داده ایم. ، سیستم امنیتی و پلیس اجازه شکار و فروش را به شکارچیان غیرمجاز نخواهیم داد.

بیشتر بخوانید  کودکان و نوجوانان در مورد مهاجرت چه می گویند؟ / فیلم سینما

وی درباره پتروشیمی میانکاله گفت: با قاطعیت می گویم پرونده توسعه پتروشیمی در میانکاله برای همیشه بسته شده و دیگر شاهد چنین فعالیت هایی در این حوزه نخواهیم بود.

رئیس سازمان محیط زیست درباره سوختن مازوت در نیروگاه های استان مرکزی و مازندران گفت: عمده دستور کار دولت تامین سوخت استاندارد نیروگاه هاست که با کمک مردم انجام می شود. و مردم نیز باید در مصرف انرژی صرفه جویی کنند.

سلاجقه با بیان اینکه بدون مشارکت مردم هیچ چیز در کشور موفقیت آمیز نخواهد بود، گفت: گاهی به دلیل زیاده روی یا افزایش دما لازم است در بحث تامین انرژی از سوخت های حاصل از فرآورده های نفتی مانند گازوئیل استفاده شود. از وزیر محترم نفت خواستیم به طور جدی به این موضوع بپردازد. خود رئیس جمهور به طور جدی با این موضوع برخورد می کند.

وی بیان کرد: مقرر شد سوخت مازوت در نیروگاه شازند اراک صورت نگیرد و 3 میلیون مترمکعب گاز مورد نیاز نیروگاه توسط وزارت نفت تامین شود. امسال حدود 300 میلیون یورو به پالایشگاه آبادان اختصاص یافت تا این پالایشگاه نیز کاهش گوگرد را آغاز کند و در نهایت بدون گوگرد شود.

رئیس سازمان محیط زیست ادامه داد: نیروگاه حرارتی شهید سلیمی نکا نیز از جمله نیروگاه هایی است که آلایندگی بالای آن هم برای پوشش گیاهی و هم برای پوشش حیوانی منطقه مشکل ساز شده است. در خصوص پوشش حیوانی منطقه شخصا با اهالی منطقه صحبت کرده ام و به گفته آنها صیادان منطقه سالانه چندین تن ماهی بر اثر آلودگی این نیروگاه تلف می کنند.

بیشتر بخوانید  آمار تاسف‌برانگیز ازداوج و طلاق در تهران و البرز؛ به ازای هر دو ازدواج یک طلاق -

سلاجقه خاطرنشان کرد: در این راستا تلاش می کنیم وزارت نفت به تعهدات خود عمل کند و مصرف سوخت نیروگاه حرارتی شهید سلیمی شهرستان نکا را کاهش دهد.

دیدگاهتان را بنویسید