توی این هوای سرد پاییزی آش میچسبه! | طرز تهیه آش اسفناج مقوی و خوشمزه +ویدئو


طرز تهیه آش اسفناج مقوی و خوشمزه

 

آش اسفناج یک غذای سنتی ایرانی است که از اسفناج، برنج، عدس، ماش، پیاز، سیر، کشک، نمک، فلفل و زردچوبه تهیه می‌شود. آش اسفناج سرشار از مواد مغذی است و خواص زیادی برای سلامتی دارد.

مواد لازم برای تهیه آش اسفناج :

 اسفناج: 500 گرم

 برنج: 1/2 پیمانه

 عدس: 1 پیمانه

 ماش: 1/2 پیمانه

 پیاز: 2 عدد

 سیر: 3 حبه

 کشک: 1 پیمانه

 نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم

طرز تهیه آش اسفناج

1. اسفناج را پاک کنید و بشویید. سپس آن را خرد کنید.

2. برنج و عدس و ماش را از شب قبل خیس کنید.

3. پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شود.

4. سیر را رنده کنید و به پیاز اضافه کنید.

5. زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شود.

6. برنج و عدس و ماش را اضافه کنید و تفت دهید.

7. 4 لیتر آب اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد.

8. پس از جوش آمدن، حرارت را کم کنید و اجازه دهید به مدت 1 ساعت بپزند.

9. اسفناج را اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 15 دقیقه دیگر بپزند.

10. آش را بچشید و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.

11. کشک را اضافه کنید و هم بزنید.

12. آش را در ظرف سرو بکشید و با نعنا داغ و پیاز داغ تزئین کنید.

نکاتی برای تهیه آش اسفناج

 برای اینکه آش اسفناج شما خوشمزه‌تر شود، می‌توانید از اسفناج تازه استفاده کنید.

 اگر از اسفناج خشک استفاده می‌کنید، آن را از قبل خیس کنید.

بیشتر بخوانید  در شهر بشاگرد بیش از 430 کیلومتر راه روستایی وجود دارد - آژانس Mer اخبار ایران و جهان

 برای اینکه آش اسفناج شما غلیظ شود، می‌توانید مقدار عدس و ماش آن را بیشتر کنید.

 می‌توانید از سبزیجات دیگری مانند گشنیز، جعفری یا شوید نیز در آش اسفناج استفاده کنید.

 برای اینکه آش اسفناج شما خوش عطر شود، می‌توانید از مقداری گل محمدی یا دارچین استفاده کنید.

منبع: نگین فود

دیدگاهتان را بنویسید