طبق گزارش ها خبرگزاری مهر طبق آمار منتشر شده ، واردات آنزیم ها در تولید آرد و نان طبق آمار منتشر شده حدود 3 میلیون دلار است. این تعداد با بومی سازی محصولات و بازگشت به کشور قابل جبران است. در حال حاضر با تلاش یک شرکت دانش بنیان و با حمایت معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری ، تولید این آنزیم ها بومی سازی می شود.
این شرکت از دانش و فناوری موجود در دانشگاه های کشور برای تولید سویه تولیدی آرد و نان ، آنزیم و همچنین دستیابی به فناوری برای فرمولاسیون آنزیم های خاص خود بر اساس کیفیت گندم و آرد در کشور استفاده کرده است.
آنزیم ها در صنایع غذایی برای “بهبود کیفیت محصولات آرد ، کاهش خرده نان” ، “جایگزینی مواد شیمیایی و مواد سرطان زا در این محصولات” و “افزایش سلامت مصرف کننده و کاهش واردات ارز آنزیم های خروجی” تولید می شوند. ”
این شرکت در تلاش است تا آنزیم های نسل جدیدی را در این صنعت تولید کند تا با بهینه سازی مصرف آنزیم ها ، چندین عملکرد مختلف از این مواد را مشاهده کنیم.