توضیح رئیس‌جمهور درباره پرونده چای‌ دبش + فیلم


به گزارش سایت طلا،آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی؛ رئیس‌جمهور صبح امروز در افتتاحیه همایش اقتصاد ایران طی سخنانی با تأکید بر اینکه انتظار مردم از دولت، صاحب‌نظران و اندیشمندان وقوع یک تحول در همه حوزه‌هاست، عنوان کرد: این نگاه تحولی باید مورد توجه همه باشد.


وی افزود: این تحول برای دولت و اتاق‌های فکر در محافل علمی، دانشگاهی و حوزوی یک ضرورت است و باید در دستورکار قرار گیرد.

رئیس‌جمهور بیان کرد: باید اقتصاد ما علم‌پایه باشد؛ در کشور ما انتخابات وجود دارد و دولت‌ها و مجالس می‌آیند و می‌روند و هر کدام نیز نگاه خود را دارند؛ اگر کارها مبتنی بر کار علمی باشد؛ ماندگار خواهد شد.

رئیسی اظهار داشت: باید نظریه‌ای که در دانشگاه متقن بوده، اجرا شده و نظرات و انتقادات هم مطرح شود؛ اما باید بدانیم که اجرا میدان آزمون و خطا نیست.

وی با اشاره به اهمیت عدالت اقتصادی خاطر نشان کرد: عدالت در توزیع ثروت و هم‌چنین عدالت اقتصادی مهم است؛ توسعه باید در پرتو عدالت اقتصادی و اجتماعی باشد، جامعه باید با این شرایط، توسعه یابد.

رئیس‌جمهور با طرح مثالی عنوان کرد: با استفاده از آمایش سرزمینی می‌توان برنامه‌ریزی کرد که چگونه ثروت به‌صورت عادلانه توزیع می شود.

وی با اشاره به فساد اخیر در واردات چای تصریح کرد: این مسئله در سال اول دولت کشف شد و تاکنون چهار میزگرد هم در رسانه ملی درباره آن برگزار شده است؛ حالا مردم منتظرند بعد از 9 ماه اقدامی در این زمینه صورت بگیرد.

رئیسی با یادآوری اینکه هرکجا مردم در عرصه‌های مختلف وارد میدان شدند، به نتیجه مطلوب رسیدیم، تصریح کرد: باید مردم در عرصه اقتصادی فعال باشند و دولت هم باید از آنان حمایت کند؛ اهمیت نقش دولت در هدایت، حمایت و نظارت در اقتصاد و پرهیز از تصدی‌گری قوه مجریه در عرصه اقتصاد از جمله موارد مورد اشاره رئیس‌جمهور بود.

بیشتر بخوانید  عکس فاطمه سرایداران | خواهر آرتین سرایداران چند ساله است – ایران چطور

وی در ادامه درباره مشکلات اقتصادی خاطر نشان کرد: باید با شناخت مسائل و مشکلات، تصمیم‌گیری کرده و چاره‌جویی کرد؛ این راهکار دولت است. دولت اعلام کرده که از کنار مسائل بی‌اعتنا عبور نمی‌کند و در حل مسئله مصمم است.

رئیس‌جمهور با اشاره به انتقادات برخی از دولت در زمینه تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام در کشور، گفت: برخی طرح‌ها با پیشرفت‌های مختلف سال‌ها معطل مانده و باید به نتیجه برسد؛ مهم نیست که این کار به‌نام چه کسی رقم می‌خورد بلکه مهم این است که این اقدامات به‌نام نظام جمهوری اسلامی رقم می‌خورد.

رئیسی با بیان اینکه ما در کشور 101 هزار عضو هیئت علمی دانشگاه‌ها داریم، افزود: این یک سرمایه‌ی عظیم است و باید دستگاه‌ها از نظرات علمی فرهیختگان بهره‌ببرند تا بهتر بتوانیم مشکلات را حل کنیم.

وی با یادآوری اهتمام دولت بر اصلاح ساختاری در حوزه‌های مختلف، اصلاح رفتارها برای رسیدن به رشد اقتصادی، تلاش برای رفع ناترازی‌ها و کسری بودجه، اظهار داشت: بانک مرکزی می‌کوشد که انضباط مالی موسسات و بانک‌ها رخ دهد و این‌روزها اخبار اقدامات بانک مرکزی در این زمینه شنیده می‌شود.

رئیسی با اشاره به برنامه‌ی دولت برای رشد تولید، تصریح کرد: بیش از 6000 کارگاه و کارخانه به چرخه تولید برگشته و اولویت ما بر احیای کارخانه‌ها، به‌جای ساخت مراکز تولیدی جدید است.

وی در ادامه سخنان خود درخصوص نگاه دولت در عرصه سیاست خارجی بیان کرد: در نظر داریم با کشورهای همسایه، همسو و کسانی که قصد همکاری با ما دارند، تعامل داشته باشیم.

رئیس‌جمهور با انتقاد از بنگاهداری و انجماد منابع و اموال از سوی برخی بانک‌ها خاطر نشان کرد: دولت مقابله با این مسئله را دنبال می‌کند؛ فروش به‌موقع دارایی‌ها و عدم انجماد اموال در بانک‌ها می‌تواند روند خوبی را پیش روی آنان قرار دهد.

بیشتر بخوانید  بایدن دستور مهم صادر کرد/ ماموریت فوری برای امنیت ترامپ

رئیسی در ادامه گفت: کارنامه‌ی دولت در عرصه‌های مختلف موجود است و برای پیشبرد امور کشور، برنامه داریم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود بر برنامه‌ی دولت برای استفاده حداکثری از ظرفیت‌های بریکس، شانگهای، اتحادیه اوراسیا تأکید کرد.

رئیس‌جمهور هم‌چنین در پایان سخنان خود با اشاره به تحولات اخیر غزه گفت: همه در دنیا شناختند که آمریکا عامل و مرکز تمامی شرارت‌هاست و همگان به جمله‌ی امام راحل(ره) مبنی بر اینکه «آمریکا شیطان بزرگ است» پی بردند. یقین می‌دانیم خون شهیدان پایان رژیم صهیونیستی و بر ملا شدن چهره‌ی مستکبران را بیش از پیش رقم خواهد زد.

دیدگاهتان را بنویسید