به گزارش سلام نو به نقل از مهر، بعد از ماه مبارک رمضان غذا را به مقدار کم و چند وعده میل کنید و در طول روز 3 وعده غذایی اصلی شامل صبحانه، ناهار و شام و 2 تا 3 میان وعده میل کنید.
مهنوش صاحبدل، متخصص تغذیه گفت: با توجه به اینکه بعد از ماه مبارک رمضان که وزن، چربی و قند خون متعادل می شود، توصیه می شود روزه داران تعادل و تنوع در رژیم غذایی داشته باشند.
وی گفت: بعد از ماه مبارک رمضان غذا را به مقدار کم و چند وعده میل کنید و در طول روز 3 وعده غذایی اصلی شامل صبحانه، ناهار و شام و 2 تا 3 میان وعده میل کنید. بدن انسان برای حفظ سلامت خود همواره مقداری چربی و مواد مغذی را در نقاط مختلف ذخیره می کند. با گذشت زمان، چربیهای ذخیره شده تغییر رنگ داده و فشرده میشوند و احتمال استفاده مجدد از آنها را بعید میسازد.
وی افزود: روزه به بدن این فرصت را می دهد که این چربی ها را از ذخایر خود خارج کرده، مصرف کرده و پس از پایان روزه داری با چربی های تازه و مناسب تری جایگزین کند.