توسعه زیرساخت ها برای گسترش فرودگاه های هوشمند / تجربه جدید در صنعت حمل و نقل پیشرفته


به گزارش گروه علم و توسعه خبرگزاری فارس به نقل از معاون علمی و فناوری رئیس جمهور ، بر این اساس ستاد فناوری های فضایی و معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری پیشرفته در حمل و نقل در تلاشند این زیرساخت ها را به صورت اصولی و صحیح ترکیب کنند. برای تسهیل تحقق حمل و نقل هوشمند در کشور.

حرکت به سمت هوشمندی در جنبه های مختلف زندگی دیجیتالی امروز اجتناب ناپذیر است. صنعت حمل و نقل نیز از این قاعده مستثنی نیست و ایجاد زیرساخت های لازم برای هوشمند سازی صنعت برای کشورها یک ضرورت و معیار غنی است. یکی از ملفه های این صنعت بخش هوافضا است که نرم شدن آن مستلزم تأمین زیرساخت در بخشهای مختلف آن است. بخشهایی مانند فرودگاهها ، صنعت نگهداری و غیره

فرودگاه های هوشمند نیز قلب تپنده حمل و نقل و بخشی از یک شهر هوشمند و پیشرفته محسوب می شوند. هوش در هر زمینه ای همیشه با دو دسته همراه است: کاهش هزینه ها و افزایش بهره وری.

تعریف اطلاعات ممکن است بسته به امکاناتی که می توانند در فرودگاه مستقر شوند تغییر کند. ولی در قالب اساس این عملیات در دسترس بودن یک پایگاه داده مناسب در زمینه اینترنت اشیا و کنترل اکثر دستگاه های از راه دور مانند سیستم های تهویه ، دروازه ها ، مدیریت انرژی و غیره است.

فناوری های ارائه شده در فرودگاه هوشمند شامل “IoT” ، “یادگیری ماشین” ، “هوش مصنوعی” ، “بلاکچین” ، “پردازش تصویر” و غیره است.

چند سال معاون علمی و فناوری همراه با کارگروه اطلاعات فرودگاه و شرکت ناوبری هوایی ، روند اطلاعات در فرودگاه های ایران را تسهیل می کند و در سال های آینده چندین فرودگاه فعال در کشور به عنوان یک برنامه آزمایشی اولیه هوشمند می شوند.

بیشتر بخوانید  آیا امکان ابتلا به کووید-۱۹ بعد از تزریق واکسن وجود دارد؟

انتهای پیام /


دیدگاهتان را بنویسید