توسعه آتی ذوب آهن اصفهان منوط به مالکیت معدن سنگ آهن است



به گزارش شمانیوز، این نمایشگاه فرصت مغتنمی برای دستیابی به راهکارهای مناسب در راستای پاسخگویی به چالش های این شرکت در زمینه تامین پایدار مواد اولیه است.

این نمایشگاه با حضور 140 شرکت معدنی، 20 شرکت دانش بنیان و 20 شرکت نماینده شرکت های خارجی از 8 تا 31 اردیبهشت ماه در محل دائمی نمایشگاه بین المللی جنوب شرق کرمان برگزار و پذیرای بازدیدکنندگان است.

حمیدرضا شاهوردی یکی از اعضای هیئت مدیره شرکت تاسیک در حاشیه بازدید از غرفه ذوب آهن در نمایشگاه معدن و صنعت معدن کرمان با اشاره به شناخت خود از زنجیره فولاد اظهار کرد: در حال حاضر در حوزه فولاد کرمان از غرفه ذوب آهن برخوردار است.

تاسیکو، یکی از اعضای هیئت مدیره می گوید: «گاهی اوقات تاخیرهایی وجود دارد که باید از طریق یک سری مکانیسم ها اصلاح شود. ذوب آهن در تاریخ خود صاحب معادن بوده و اکنون به هر دلیل مدیریتی تعطیل شده است.

حمیدرضا شاهوردی ادامه داد: پیشنهاد ملموسی که همیشه در هیات مدیره صدر تامین مطرح می شود این است که دوستان با تصاحب معدن یا مشارکت این تاخیر را جبران کنند.

وی افزود: معتقدم مالکیت معدن تنها به معنای مالکیت در مرزهای جغرافیایی ایران نیست و اگر شرایط اقتصادی اجازه دهد می‌تواند در خارج از کشور نیز این کار را انجام دهد، زیرا ادامه روند تولید و توسعه آینده شرکت است. اما در حال حاضر مسئولان تامین فولاد تمام تلاش خود را برای ایمن سازی این مسیر انجام داده اند.

بیشتر بخوانید  آیا تأمین اجتماعی مانعی برای تولید است یا جز a تولید است؟

تاسیکو، عضو هیئت مدیره ذوب آهن در خصوص سودآوری ذوب آهن در سال گذشته گفت: شاید شرایط اقتصادی در گذشته اجازه ذوب آهن را نمی داد، اما در صورت تداوم سودآوری این شرکت مانند سال گذشته، امکان خرید بخشی از معدن فعال وجود دارد. شرکت ها وجود دارد.

شاهوردی افزود: صدرتامین این موضوع را در دستور کار خود داشته و به عنوان تکمیل زنجیره فولاد درگیر سهامداری برخی پتانسیل های معدنی است، باید در کوتاه مدت از ظرفیت های موجود استفاده شود.

وی تاکید کرد: ذوب آهن باید سطح خود را افزایش دهد و به تدریج محصولات با کیفیت را جایگزین محصولات باکیفیت کند. با این لیست سودآوری را به حداکثر برسانید.

پتانسیل یک کنسرسیوم برای تامین مواد اولیه وجود دارد

حمیدرضا شاهوردی فرهنگ کار جمعی را مهم دانست و گفت: تاسیکو تمام تلاش خود را می کند تا کنسرسیومی برای تامین مواد اولیه ایجاد کند. شرکتی که با مدیریت دکتر نادری که خود فولادی هستند پتانسیل مقابله با این موضوع را دارد و انشالله خواهد شد. امکان موفقیت در کنسرسیوم به فرهنگ کار جمعی که وجود دارد برمی گردد.

هیچ کنترلی در زنجیره فولاد وجود ندارد

عضو هیئت مدیره تاسیك در قسمت دوم سخنان خود اظهار داشت: توسعه نامتوازن در زنجیره فولاد اشتباه است و هر یك از اعضا فقط در چارچوب منافع و سمت خود به این موضوع نگاه می كردند. در واقع مدیریتی در زنجیره فولاد وجود ندارد.

وی افزود: کشوری که این همه منابع و مولفه های توسعه دارد و نمی تواند دایره منافع را بر سر سود ایجاد کند به دلیل عدم تعادل است. یک زمانی تولیدکننده فولاد و گاهی تولیدکننده سنگ آهن و گاهی صعود فوایدی دارد و همیشه مبتنی بر برد- باخت است. به همین دلیل است که مدیریت زنجیره ای آنقدر مهم است که وجود ندارد.

بیشتر بخوانید  برگزاری نشست شورای سیاست گذاری پردیس صنایع معدنی

راه آهن ملی نماد محصولات با ارزش افزوده است

محرابی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان در حاشیه بازدید از غرفه ذوب آهن در نهمین نمایشگاه معدن و معدن کرمان گفت: آره.

وی گفت: استفاده از حوزه دانش بنیان به شرکت های معدنی و صنایع معدنی کمک می کند تا محصولاتی با ارزش افزوده بیشتری تولید کنند.

محرابی با بیان اینکه استان کرمان در حوزه معدن در ذخایر، اکتشاف، استخراج و فرآوری برتر است، تاکید کرد: باید هم افزایی بین ذوب آهن اصفهان و شرکت های معدنی کرمان وجود داشته باشد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمان افزود: ذوب آهن اصفهان می تواند با کمک یکدیگر در انتقال دانش فنی و سرمایه گذاری برای ایجاد اشتغال و ایجاد ارزش افزوده در استان کرمان و شرکت های معدنی کرمان مواد اولیه مورد نیاز ذوب آهن اصفهان را تامین کنند. این شرکت ها می توانند در این زمینه تفاهم نامه های دوجانبه امضا کنند.

وی با بیان اینکه شرکت های تامین کننده مواد اولیه، پردازشگرها مانند فولاد و شرکت های دانش بنیان باید ارتباط دوسویه برقرار کنند، گفت: تعامل این شرکت ها موجب رشد و شکوفایی و سود دو طرف خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید