توزیع ارز برای رهاسازی کالاهای اساسی هیچ نسبتی ندارد – آژانس مهر نیوز اخبار ایران و جهان



گزارش شده است خبرگزاری مهر به گزارش صدای آزادی ، ظهر امروز جلسه کمیته کشاورزی مجلس با حضور رئیس کمیته ، معاونان وزارت جهاد کشاورزی ، رئیس گمرک ، معاون وزیر راه ، نمایندگان مقامات نظارتی و برخی مقامات دیگر اعضای کمیسیون بررسی روند ترخیص کالا از گمرک.

عسکری ، نایب رئیس کمیته کشاورزی مجلس در این نشست گفت: “در حال حاضر ، یکی از مهمترین دغدغه های این صنعت عدم توجه به توزیع دام است که بر قیمت دام و محصولات لبنی تأثیر گذاشته است. “

وی افزود: در حال حاضر حدود سه و نیم میلیون تن مواد اولیه دامی در گمرکات کشور باقی مانده است که حدود یک میلیون و سیصد هزار تن آن متعلق به شرکت نگهداری حیوانات است که در رهاسازی و حمل و نقل این حیوانات مشکلات زیادی دارد ورودی ها. “

عسکری اظهار داشت: این مشکلات کمک به مشارکت دامداران را با مشکل روبرو کرده است و متأسفانه شاهد هستیم دام های تولیدی توسط دامداران حذف می شود.

وی ادامه داد: در بازدید میدانی از گمرک دیدیم که متاسفانه کامیون های مختلفی با پلاک جعلی دامهایی را به اهواز آورده و در آنجا نگهداری می کنند. این ورودی ها با خاک اره مخلوط شده و به دست کشاورزان می رسد که این امر نظارت بیشتری را می طلبد. ای

عسکری گفت: سیستم های باسک نیز دارای مشکلاتی هستند و مربوط به سیستم گمرک نیستند ، که باید توسط اداره کل بنادر مورد توجه قرار گیرد.

نایب رئیس کمیته کشاورزی افزود: جای سوال است که چرا شرکت نگهداری دام حدود یک میلیون و سیصد هزار تن مواد ورودی را در گمرک ذخیره کرده و این سرمایه گذاری ها بیش از سه ماه در آنجا مانده است.

همچنین در این نشست ، عباسی ، معاون دیگر کمیسیون ، از حمل و نقل کند مواد اولیه از گمرک به استان ها انتقاد کرد و گفت: “در حال حاضر روزانه 7000 تن مواد اولیه از بنادر منتقل می شود. اگر حمل و نقل در به همین ترتیب ، بیش از 7 حیوانات اسیر مانده در گمرک 8 ماه طول می کشد تا به کشاورزان برسند ، که زمان بسیار طولانی است.

بیشتر بخوانید  زمین لرزه ای به بزرگی 4.9 ریشتر "بابامنیر" شدیدترین زمین لرزه هفته گذشته

وی گفت: مسئولان جهاد کشاورزی ، با همکاری مقامات حمل و نقل ملی و گمرک ، باید ورود مواد اولیه برای کشاورزان را تسریع کنند.

در این نشست ، جیلانپور ، معاون وزیر جهاد کشاورزی نیز گفت: “در حال حاضر ، سهم مواد اولیه در گمرکات کشور افزایش یافته و به همان اندازه که کشاورزان نیاز دارند ، میزان آن در گمرک موجود است ، در حالی که سال گذشته در همین دوره سه ماه اطلاعاتی وارد نشده است. “ما او را در کشور دیدیم.

وی اظهار داشت: یک میلیون تن از این مواد اولیه که در گمرک باقی مانده با مشکل تامین ارز روبرو بود که با همکاری بانک مرکزی این مشکل برطرف شد اما مشکل دیگر بحث ظرفیت حمل و نقل است که باید افزایش یابد. “

گیلان پور افزود: از هفته آینده روزانه 2300 کامیون اقدام به جابجایی دام می کنند و با این افزایش ظرفیت امیدواریم مواد اولیه فروخته شده در سیستم بازار در اسرع وقت به دست کشاورزان برسد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: امروز به هر دلیلی رانندگان کامیون تمایلی به حمل کالا از طریق گمرک ندارند و به نظر می رسد برای حل این مشکل نیاز به اعمال تعرفه در بخش حمل و نقل است.

طی جلسه امروز کمیته کشاورزی مجلس ، طلایی ، مدیرعامل شرکت نگهداری دام ، حمل و نقل را نیز مهمترین مشکل در تامین مواد اولیه دانست و گفت: کامیون ها ظرف 25 تا 30 روز خواهند بود. “در طول روز ، مشکل حمل و نقل حل شد.

وی افزود: در حال حاضر با توافقات انجام شده در نظر داریم از حمل و نقل ریلی برای انتقال مواد اولیه استفاده کنیم تا در اسرع وقت این مشکل برطرف شود.

همچنین میراشرفی رئیس گمرکات کشور با اشاره به واریز یک میلیون و صد هزار تن کالای اساسی در گمرک گفت: توزیع ارز برای تشکیل این کالاها و ارز تعادل وجود ندارد مشکلات یکی از مهمترین دلایل نگهداری این کالاها در گمرک است. “

بیشتر بخوانید  آخرین وضعیت سیل و طوفان در کرمان محور کرمان _ رابر + فیلم را دوباره باز کنید

وی افزود: توافقات اخیر به گمرک اجازه داده تا کالاهای اساسی مانند کالاهای غیرضروری را به صورت درصد ترخیص کند و با تعهد بانک مرکزی برای تأمین ارز ، سایر کالاها نیز به شرط رهاسازی دام از گمرک آزاد می شوند. . “گمرک کمک خواهد کرد.

میراشرفی گفت: در بندر امام تعداد ترازوها از 30 به 70 رسیده و این ترازوها نیز به سیستم گمرک پیوند خورده اند تا کارهای ترخیص با دقت بیشتری انجام شود.

امانی ، معاون وزیر راه و شهرسازی نیز در این نشست گفت: تأخیر پرداخت بلیط و همچنین تأخیر در تأمین مواد اولیه توسط رانندگان ، از مهمترین مشکلاتی است که تمایل آنها برای انتقال مواد اولیه دام را کاهش داده است.

وی افزود: امسال بی سابقه ترین سال واردات بندر امام است و پیش از این هیچ یک از آژانس ها این میزان واردات را به ما اطلاع نداده اند تا هماهنگی های لازم برای تأمین ناوگان حمل و نقل با این حجم محموله انجام شود.

رئیس راه آهن کشور همچنین در این نشست گفت: در حال حاضر سهم حمل و نقل ریلی در حمل و نقل محصولات اساسی كم است و باید از این ظرفیت بیشتر استفاده شود كه باید زیرساخت های راه آهن و همچنین ظرفیت موجود گسترش یابد. . “همچنین برای استفاده موثر.

رسولی ادامه داد: به عنوان مثال در بندر شهید رجایی یک خط ریلی در زیر اسکله وجود دارد که ظرفیت حمل و نقل مستقیم را دارد و از سال گذشته فعالیت می کند.

وی گفت: با هماهنگی شرکت نگهداری دام از آنها خواستیم بیشتر مواد اولیه را به گمرک شهید رجایی هدایت کنند تا سریعتر حمل شوند همچنین 400 واگن حمل کالا به گمرک هر روز با دست خالی برمی گردند از ظرفیت می توان برای انتقال مواد اولیه دام استفاده کرد و کاملاً برای آن آماده است.

بیشتر بخوانید  قیمت گوشت در محرم 1401 چقدر است؟

رسولی افزود: در بندر امام خمینی (ره) روزانه 109 تا 110 واگن برای دام بارگیری می شود که می تواند به 150 واگن افزایش یابد.

همچنین در پایان جلسه ، رئیس کمیته کشاورزی مجلس مصوبات و خلاصه جلسه را اعلام کرد.

ساداتی نژاد با اشاره به مصوبات این جلسه گفت: مقرر شد تعداد کامیون ها برای حمل روزانه دام به 3000 نفر و همچنین بیشترین استفاده از ظرفیت راه آهن افزایش یابد.

وی افزود: در معدن شهید رجایی باید از ظرفیت واگن های خالی برای انتقال حیوانات ورودی استفاده شود.

رئیس کمیته کشاورزی مجلس گفت: در حال حاضر یک میلیون تن مواد اولیه دامی باقی مانده در گمرک دارای مشکل ارزی است ، مقرر شد با بانک مرکزی صحبت شود و مشکل ارزی این مواد اولیه برای فرآوری به عنوان در اسرع وقت تصمیم گرفته شد دستورالعملهای مشترکی برای حمل کالاهای اساسی صادر شود. “نتیجه گیری بین گمرک ، حمل و نقل جاده ای ، وزارت جهاد و راه آهن.

وی افزود: همچنین برای تسریع در روند رهاسازی حیوانات درج شده ، تصمیم بر این شد که سازمان دامپزشکی ، استاندارد و علوم پزشکی آزمایش مرجعی را انجام دهند که باید با دستگاه های مربوطه نیز موافقت شود.

ساداتی نژاد با اشاره به راه اندازی بازار سیاه مواد اولیه دام اظهار داشت: متاسفانه پایگاه داده مناسبی برای دامداری ها و مرغداری ها وجود ندارد و مواد اولیه وارداتی به پول ملی نیز گاهی به واحدهای بدون حیوان و پرنده اختصاص می یابد و این مواد خام مواد موجود در بازار. “آنها آزادانه فروخته می شوند.

وی تاکید کرد: علاوه بر نیاز به ایجاد بانک اطلاعاتی برای حل این مشکل ، باید مشکلات سیستم بازار نیز برطرف شود تا مواد اولیه به دست مصرف کننده واقعی برسد.

رئیس کمیته کشاورزی مجلس گفت: کمیته کشاورزی مجلس با رفع این مشکلات و دریافت سهم دامداران و طیور در اسرع وقت نسبت به اجرای این مصوبات ادامه می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید