طبق گزارش ها گزارشگر بیشتر، محمد حمیدی یکشنبه شب در بازرسی سرزده از نانوایی های گرگان گفت: کیفیت پخت نان ، رعایت پروتکل های بهداشتی و ساعات کار در اولویت است و اگر نانوایی مطابق با موارد فوق نباشد ، سهمیه آرد تنظیم می شود.
فرماندار گرگان افزود: کیفیت پخت و پز و وزن چانه در برخی از نانوایی ها مطلوب نیست و در این راستا نظارت و کنترل در شهرستان تقویت شده و با متخلفان برخورد می شود.
وی گفت: نانوایی ها موظف هستند بر اساس ساعات پخت اعلام شده از سوی اتحادیه نانوایان ، نان بپزند ، همچنین باید در تمام ساعات پخت نان در اختیار مردم قرار دهند ، در غیر این صورت تخلف کرده اند.
حمیدی ادامه داد: نان باید با آرد توزیع شده به هر نانوایی پخته شود و با متخلفان تحویل خارج از خط برخورد جدی می شود.
به گفته فرماندار گرگان ، شهروندان می توانند تخلفات نانوایان را به فرمانداری گزارش دهند.