تغذیه در دوران یائسگی، معرفی بهترین مدل رژیم غذایی زنان یائسه


زنان در سنین در یائسگی آنها گوشت قرمز و لبنیات زیادی مصرف می کنند و بیشتر از همسالان خود در معرض خطر ابتلا به بیماری های قلبی هستند. یک زن یائسه انتشار گازهای گلخانه ای، در نتیجه میزان مرگ و میر بیماری قلبی در زنان یائسه بیش از 40 درصد رژیم غذایی آنها شامل گوشت قرمز و محصولات لبنی به ویژه آنهایی است که چربی بالایی دارند که تقریباً دو برابر سایر افراد است.این مطالعات همچنین نشان می دهد که زنانی که رژیم غذایی سرشار از چربی و پروتئین را به مدت 15 سال دنبال می کنند. درصد بیشتر از سایرین از بیماری های قلبی عروقی رنج می برند.

تغذیه در دوران یائسگی و تغذیه زنان یائسه

زنان یائسه آنها باید مصرف آهن را افزایش دهند. مصرف حداقل 3 واحد از منابع غنی از آهن در روز به شما کمک می کند تا مطمئن شوید که آهن کافی دارید. رژیم غذایی روزانه در دوران یائسگی اخذ شده. آهن در گوشت قرمز، مرغ، ماهی، تخم مرغ، سبزیجات برگ سبز، آجیل و غلات غنی شده یافت می شود.مقدار توصیه شده آهن در زنان مسن 8 میلی گرم در روز است.

میوه ها و سبزیجات این هست رژیم یائسگی آنها علاوه بر رفع نیاز بدن به ویتامین ها و مواد معدنی، به دلیل داشتن فیبر در پیشگیری از سرطان های دستگاه گوارش به ویژه سرطان روده بزرگ، کاهش جذب چربی و کاهش کلسترول خون موثر هستند. علاوه بر این، میوه ها و سبزیجات حاوی ترکیبی هورمونی به نام فیتواستروژن هستند که بسیار شبیه به استروژن است و می تواند علائمی را ایجاد کند.یائسگی به دلیل کاهش سطح هورمون، استروژن تولید می شود.

بیشتر بخوانید  بیماری های خطرناک چشم را بشناسید

تغذیه در دوران یائسگی و تغذیه زنان یائسه

در واقع، فیتواستروژن های موجود در میوه ها و سبزیجات یکی هستند هورمون استروژن آنها در بدن ضعیف هستند.میوه ها و سبزیجات مانند آلو، توت فرنگی، انگور، گلابی، پرتقال، سیب، گریپ فروت، تمشک، گوجه فرنگی، فلفل، کلم، گل کلم، هویج، کاهو، پیاز، سویا، سیب زمینی، چغندر و چغندر فیتواستروژن ها آنها در رژیم غذایی روزانه گنجانده شده اند و می توانند استروژن بدن را حفظ کنندکاهش علائم یائسگی موثر باشد

متخصص تغذیه می گوید: زنان یائسه برای پیشگیری از پوکی استخوان باید روزی چهار بار لبنیات مصرف کنند.
مرتضی صفوی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این چهار نوبت شامل یک لیوان شیر، یک لیوان ماست، دو لیوان خمیر و سه چهارم لیوان کشک پاستوریزه است.

تغذیه در دوران یائسگی و تغذیه زنان یائسه

وی بیان کرد: یو سنین در یائسگی پوکی استخوان ظاهر می شود و توده استخوانی از سن 50 سالگی شروع به کاهش، خالی شدن، سوراخ شدن و خالی شدن می کند.

صفوی تصریح کرد: مصرف کلسیم باید لحاظ شودتغذیه زنان یائسه از این طریق سیستم ایمنی بدن خود را افزایش و تقویت کنید.
این متخصص تغذیه گفت: زنان یائسه نیز هفته ای دو بار ماهی مصرف کنند زیرا به دلیل اختلالات هورمونی ایمنی بدن کاهش می یابد و با تغذیه مناسب باید این ایمنی افزایش یابد.

اگرچه قطع کامل غذاهای پرکالری توصیه نمی شود. اما باید مراقب آنچه می خورید باشید. اصلا رژیم غذایی سخت آن را تحمل نکنید، رژیم های غذایی سخت استخوان ها، عضلات ضعیف و متابولیسم شما را کند می کند. در نتیجه اصلا مفید نیستند. بنابراین رژیم غذایی در دوران یائسگی آن را فراموش کنید و معقولانه بخورید. غذاهای متنوع اما به مقدار کم بخورید.

بیشتر بخوانید  معرفی قرص ترکیبی روزیگلیتازون-متفورمین 

این به این دلیل است که متابولیسم با افزایش سن کاهش می یابد. در میانسالی میزان کالری مصرفی در طول روز 200-400 کالری کمتر از قبل است. رعایت این سوال سخت نیست. فقط زمانی که گرسنه هستید غذا بخورید و فقط به مقداری که گرسنگی شما را رفع می کند مصرف نکنید. اما همه گروه های غذایی در غذای روزانه خودت را بگذار

تغذیه در دوران یائسگی و تغذیه زنان یائسه

با افزایش سن، بدن شما نمی تواند غذای بیش از حد را تحمل کند. به همین دلیل وعده های غذایی باید کم باشد. سعی کنید در طول روز که متابولیسم شما بالاتر است بیشترین کالری را دریافت کنید. از مصرف چربی در دوران یائسگی از کاهش خطر بیماری قلبی و سرطان خودداری کنید.

مصرف سویا در دوران یائسگی و محصولاتی مانند آجیل سویا، شیر سویا و توفو، به دلیل اینکه به طور طبیعی حاوی فیتواستروژن هستند، حتی می توانند جایگزین هورمون درمانی در این دوره شوند و خطر ابتلا به سرطان سینه را کاهش دهند.

گردآوری: مجله اینترنتی دلگرم


دیدگاهتان را بنویسید