عبدالهادی فیخی زاده روز یکشنبه در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان زنجان از مفاهیم ارزشمند قرآنی به عنوان عناصر اصلی فرهنگ عمومی یاد کرد و افزود: بر این اساس در سال 1996 تصمیم بر این شد که فعالیت های توسعه قرآن جدا نشود شورای فرهنگ عمومی از شورا ، اما در عوض ، یک کمیته شورای فرهنگ عمومی باید کار قرآن را با جدیت و قدرت بیشتری در استانها انجام دهد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به معرفی سرمایه های قرآنی نهج البلاغه و صحیف سجادیه در کشور اشاره کرد و گفت: در گام اول در این راستا ، بر اساس م componentsلفه ها و شاخص ها ، سال گذشته کاشان نهج البلاغه پایتخت و امسال بوشهر اولین پایتخت قرآنی کشور اعلام شد.
فقهی زاده گفت: طرح معرفی سرمایه های قرآنی ، نهج البلاغه و صحیفه سجادیه تحت تأثیر دیدگاه وزارت فرهنگ و رهبری اسلامی نسبت به توانایی های استان ها و سازماندهی حرکت رو به جلو برای ایجاد ظرفیت های جدید بوده است.
معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در بخشی دیگر از سخنان خود به وجود پنج هزار فعال قرآنی بیمه شده در کشور اشاره کرد و افزود: سالانه سه میلیون تن اعتبار برای هر بیمه شده اعطا می شود شخص
استان زنجان بیش از 6000 خاطره دارد ، به استثنای قرآن
مدیرکل فرهنگ و رهنمودهای اسلامی استان زنجان همچنین به ظرفیت و توانمندی های این استان در زمینه فعالیت های قرآنی اشاره کرد و گفت: در حال حاضر بیش از 6 هزار حافظ بیش از پنج مورد به استثنای استان وجود دارد.
محمد ربیعی احمدانی فعالیت 400 معلم قرآن در استان زنجان را مختصر خواند و افزود: در حال حاضر 18000 دانش آموز قرآنی مخاطبان برنامه های آموزشی در م institسسات و مراکز قرآنی هستند.
وی با بیان اینکه 220 فعال قرآنی استان زنجان از طریق صندوق هنر بیمه شده اند ، گفت: امسال 600 میلیون تومان توسط وزارت فرهنگ و رهبری اسلامی برای اجرای برنامه ها به استان زنجان اهدا شده است.
احمدانی گفت: هم اکنون 32 مutesسسه قرآنی تحت نظارت فرهنگ و رهنمودهای اسلامی در استان زنجان فعالیت می کنند.
مدیرکل فرهنگ و جهت گیری اسلامی استان زنجان گفت: امسال در راستای اجرای طرح ملی برای انتخاب روستای قرآنی ، روستای اجاتهو به عنوان یکی از 17 روستای قرآنی کشور معرفی شد.