حسن عسگری در مصاحبه با گزارشگر بیشترگزارش شده: 44٪ این آزمون ویروس کرونا مثبت و مابقی منفی بیان شده است که تمام تلاش های دانشگاه علوم پزشکی با هدف کمترین تلفات و خسارات ناشی از موج پنجم است. ویروس کرونا بگذارید فرض کنیم از این نظر همکاری و همکاری اجتماعی شهروندان ضروری به نظر می رسد.
معاون پزشکی دانشگاه اردبیل گفت: در 16 ماه گذشته از شیوع بیماری ویروس کرونا در استان اردبیل بیش از 174 هزار ج. ت. اسکن نشان داد که 33٪ از این جراحی های تشخیصی مربوط به درگیری ریه بیماران کرونری است که تحت عمل درمانی و نجات قرار گرفته اند و برخی از این بیماران نیز فوت کرده اند.
عسگری افزود: بیمارستان های استانی از جمله امام خمینی ، امام رضا و تأمین اجتماعی هنوز آماده پذیرش بیماران کرون هستند ، اما تمرکز ما بیشتر روی افرادی است که پروتکل های بهداشتی را دنبال می کنند و واکسن های خارجی و محلی تزریق می کنند تا بتوانیم با این ویروس سرکش مقابله کنیم. در ماههای آینده “بیایید کنترل کنیم.
وی در بخشی دیگر از سخنان خود خاطرنشان کرد: با همکاری سپاه و بسیج در مناطق مختلف ، تشخیص و قرنطینه خانگی بیماران کرونر انجام می شود تا شهر اردبیل از بین برود و مشگین شهر و پارس آباد از وضعیت نارنجی خارج شده است آینده.
عسگری به تجمع بیماران در مطب پزشکان و برخی مراکز درمانی اشاره کرد و ادامه داد: به صاحبان این مجتمع ها اخطار لازم داده شده است تا نسبت به رعایت پروتکل های بهداشتی حساسیت بیشتری نشان دهند.
او در مورد آخرین وضعیت واکسیناسیون علیه این بیماری صحبت می کند وووید 19 همچنین می افزاید: تاکنون بیش از 100000 دوز واکسن در استان اردبیل تزریق شده است که 70،000 دوز در مرحله اول و 30،000 دوز در مرحله دوم برای گروه های پرخطر و بزرگسالان تزریق شده است.
عسگری از گروه های سنی بالای 60 سال در مناطق روستایی و 65 سال به بالا در مناطق شهری خواست تا با در دست داشتن نقشه ملی از مراکز اجتماعی بازدید کنند.
او تعداد مراکز تزریق واکسن یکپارچه را شمرد ویروس کرونا چهار مرکز در اردبیل ، دو مرکز در پارس آباد ، مشگین شهر و گرمی یک مرکز را اعلام کرد و ادامه داد: این افراد لازم نیست منتظر تماس تلفنی یا پیام کوتاه باشند.
عسگری اظهار داشت: در روستاها گروه های سنی اعلام شده در مراکز بهداشتی واکسینه می شوند و همکاران ما در تلاشند تا از روستاهای دور افتاده بازدید کنند و واکسن تزریق کنند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: منع مصرف دارو یا غذا در هنگام واکسیناسیون ضروری نیست ، اما افراد معمولاً می توانند با خوردن و خوردن صبحانه واکسن را تزریق کنند و تنها توصیه ما به افراد تب شدید است و آنها باید پس از بهبود به مراکز اجتماعی مراجعه کنند.