تزیین آشها و سوپ ها


– مدل جناغی : آش را داخل یک ظرف بیضی شکل می ریزیم . برای تزیین روی آش با کشک مدل جناغی می دهیم و ما بین کشک ها ، نعناع داغ می ریزیم . سپس زعفران و سیر داغ می ریزیم.

تزیین آشها و سوپ ها

2– آش را داخل ظرفی می ریزیم ، کشک را روی آن ریخته و یک شاخه شوید به عنوان تزیین روی آن قرار می دهیم و اطراف آن را با نعناع داغ تزیین می کنیم.

3– گل چهار پر: در یک ظرف پیرکس آش می ریزیم و با مقداری نعناع داغ، سیر داغ و حبوبات پخته شده اطراف آنرا تزیین می کنیم.

4– مدل بوته جغه ای : آش را درون ظرفی می ریزیم ، روی آن کشک می ریزیم ، سپس نعناع داغ روی آن می ریزیم ، آب زعفرانی که سرد شده روی آش می ریزیم، یک طرف پیاز داغ می ریزیم و طرف دیگر ظرف سیر داغ می ریزیم. از حبوباتی که قبلاً آماده کرده ایم برای تزیین استفاده می کنیم.

منبع : آکاایران


بیشتر بخوانید  ۲ روش برای تهیه املت قارچ

دیدگاهتان را بنویسید