عناصر
مرغ سمت راست: 1 عدد
پیاز: 1 عدد زیاد
نمک: 1 فنجان
ادویه برای مرغ: 1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز، پودر سیر و فلفل سیاه: هر چقدر که می خواهید، البته فلفل قرمز بیشتر اضافه کنید، خوشمزه تر
کره: 50 گرم
آب لیمو: 1 قاشق چایخوری
زعفران غلیظ: ۲ گرم
طرز تهیه
ابتدا مرغ را کاملا بشویید و در یک قابلمه بزرگ قرار دهید (پوست مرغ را نگیرید)
حالا پیاز واقعی را در قابلمه بریزید.
چاشنی مرغ و نمک را اضافه کنید.
تا 3/4 از قابلمه آب بریزید.
بگذارید یک ساعت بپزد
آن را تا نیمه پخت برگردانید تا کنار قابلمه در آب بپزد.
وقتی پخت تمام شد آن را بیرون بیاورید و بگذارید مرغ کمی خنک شود.
در واقع می توانید آب مرغ را بگیرید و برای سوپ فریز کنید.
کره دمای اتاق را با ادویه های ذکر شده، آبلیمو و زعفران مخلوط کنید.
دوستان چون مرغ رو با نمک پختیم نیازی به نمک نیست و چون پیاز داخلش بود پیاز نذاشتیم.
مواد آماده شده برای گره را با برس روی تمام مرغ بمالید.
به مدت بیست دقیقه داخل فر گذاشته و همزمان روشن می کنیم تا سرخ شود.
با پاپریکا یا سیب زمینی سرخ شده یا هرچیزی که دوست دارید تزیین کنید.