ترفند درست کردن مرغ توفاری بدون بو با کره و آبلیمو


عناصر
مرغ سمت راست: 1 عدد
پیاز: 1 عدد زیاد
نمک: 1 فنجان
ادویه برای مرغ: 1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز، پودر سیر و فلفل سیاه: هر چقدر که می خواهید، البته فلفل قرمز بیشتر اضافه کنید، خوشمزه تر
کره: 50 گرم
آب لیمو: 1 قاشق چایخوری
زعفران غلیظ: ۲ گرم

طرز تهیه
ابتدا مرغ را کاملا بشویید و در یک قابلمه بزرگ قرار دهید (پوست مرغ را نگیرید)
حالا پیاز واقعی را در قابلمه بریزید.
چاشنی مرغ و نمک را اضافه کنید.
تا 3/4 از قابلمه آب بریزید.
بگذارید یک ساعت بپزد
آن را تا نیمه پخت برگردانید تا کنار قابلمه در آب بپزد.
وقتی پخت تمام شد آن را بیرون بیاورید و بگذارید مرغ کمی خنک شود.
در واقع می توانید آب مرغ را بگیرید و برای سوپ فریز کنید.
کره دمای اتاق را با ادویه های ذکر شده، آبلیمو و زعفران مخلوط کنید.
دوستان چون مرغ رو با نمک پختیم نیازی به نمک نیست و چون پیاز داخلش بود پیاز نذاشتیم.

مواد آماده شده برای گره را با برس روی تمام مرغ بمالید.
به مدت بیست دقیقه داخل فر گذاشته و همزمان روشن می کنیم تا سرخ شود.

با پاپریکا یا سیب زمینی سرخ شده یا هرچیزی که دوست دارید تزیین کنید.


بیشتر بخوانید  آیا بازار از 15 اسفند تعطیل می شود ؟

دیدگاهتان را بنویسید