ترفند خرید هندوانه | با این راهکار شیرین ترین هندوانه را بخر



آنچه دیگران می خوانند:


طبق اخبار شما: تشخیص هندوانه قرمز، خربزه رسیده و خوب و خربزه شیرین برای افراد کار سختی است، اما با در نظر گرفتن این چند نکته به راحتی می توان یک میوه خوب را تشخیص داد.

روش های مختلفی برای تشخیص رسیده بودن و شیرینی هندوانه وجود دارد

برای تشخیص رسیده بودن و شیرینی هندوانه به نکات زیر توجه کنید.

به رنگ پوست هندوانه توجه کنید:

در قسمتی از پوست هندوانه راه راه یک لکه بزرگ تغییر رنگ دیده می شود که نشان دهنده سطح تماس پوست هندوانه با زمین است. اگر رنگ این قسمت سفید و متمایل به سبز باشد هندوانه نارس و اگر زرد روشن و مایل به کرم باشد و خطوط هندوانه موازی و صاف و تیره تر باشد هندوانه رسیده است.

به شکل هندوانه توجه کنید:

هندوانه هایی با شکل غیرعادی با آب یا نور ناکافی پرورش داده شده اند، اما هندوانه های بالغ تک بازو هستند و به نظر می رسد که شکل مشابهی دارند.

هندوانه های رسیده و شیرین بافتی صاف دارند.

هندوانه های راه راه رسیده هر چه گردتر باشند، شیرین تر و کشیده تر، آبدارتر هستند.

هندوانه هایی با پوست براق بهتر از هندوانه های کدر هستند.

به دم یا ساقه متصل به هندوانه توجه کنید:

دم یا ساقه متصل به هندوانه نشان دهنده رسیده یا نارس بودن هندوانه است. اگر دم هندوانه سبز باشد به این معنی است که هندوانه نارس و زود برداشت شده است و اگر دم هندوانه خشک باشد به این معنی است که هندوانه رسیده است.

بیشتر بخوانید  قیمت گوجه فرنگی تا ۱۰ روز آینده دوباره ارزان خواهد شد | کمبود گوجه فرنگی در این فصل

به صدای برخورد هندوانه توجه کنید:

اگر هندوانه ترد و آبدار باشد، هنگام ضربه زدن به هندوانه صدای توخالی می شنوید. معمولا هندوانه های با پوست نازک این صدا را تولید می کنند، اما اگر هندوانه نارس و پوست کلفت زده شود، هندوانه صداهای خفه می دهد.

یک هندوانه را بین دستان خود فشار دهید:

برای تشخیص هندوانه رسیده، هندوانه را بین دو دست فشار دهید تا با فشار دادن و ایجاد شکاف در داخل بافت هندوانه، متوجه تردی آن شوید.

به وزن هندوانه توجه کنید:

هندوانه های رسیده معمولا پوست نازک و روشن تری دارند، اما سبک بودن هندوانه می تواند نشانه نازک بودن آن باشد. پوکی نشان می دهد که هندوانه آب اضافی را جذب کرده است. هر چه صدا بلندتر باشد بهتر است. هرچه اکو سریعتر شنیده شود، بهتر است. اگر به هندوانه ضربه بزنید صداهای تیغی، طبل مانند توپخ، نشانه رسیده بودن هندوانه و صدای بلند ضربه زدن نشان دهنده نارس بودن هندوانه است.

به گوشت هندوانه توجه کنید:

اگر هندوانه بریده ای خریده اید، هندوانه ای را انتخاب کنید که گوشت قرمز روشن و دانه های قهوه ای تیره یا سیاه داشته باشد. مکعب های هندوانه نباید نوارهای سفید، گوشت خشک و کم رنگ و دانه های سفید زیادی داشته باشند.

تشخیص رسیده بودن و شیرینی خربزه

خربزه یکی از میوه های خوشمزه تابستانی است که اگر نرسیده و شیرین باشد طعم کدو حلوایی می دهد. اگر می خواهید خربزه ای شیرین و خوش طعم انتخاب کنید، سراغ خربزه نوبر نروید، خربزه شیرین حدود یک ماه بعد از نوبرانا به بازار می آید. در انتخاب خربزه به نکات زیر برای انتخاب یک خربزه شیرین و خوشمزه توجه کنید.

بیشتر بخوانید  مجید خراطها به سیم آخر زد + عکس

به رنگ پوست خربزه توجه کنید:

خربزه شیرین پوستی خشن و زرد دارد و خطوط بلند آن سبز کم رنگ است. خربزه هایی با پوست زرد، خربزه های کاملا رسیده و نارس هستند.

پوست خربزه باید کمی چسبنده باشد:

پوست خربزه باید کمی چسبنده باشد تا خربزه شیرین و خوش طعم شود.

هیچ قسمتی از پوست خربزه نباید نرم باشد:

نرمی پوست خربزه نشانه فساد آن است. اگر قسمتی از پوست خربزه نرم باشد، علامت آن است که خربزه در آستانه ترش و ترش شدن است.

هنگام خرید خربزه را تکان دهید:

هنگام خرید خربزه شیرین، آن را تکان دهید تا حرکت دانه های خربزه را در داخل میوه مشاهده کنید.

گیاه خربزه باید از موارد زیر جدا شود:

بوته خربزه را باید از آن جدا کرد و در همان محل فرورفتگی کوچکی ایجاد کرد.

توصیه:

خربزه را پس از برش زدن حتماً بدون برداشتن دانه در یخچال نگهداری کنید و روی آن را با کیسه بپوشانید یا به چند قسمت تقسیم کنید و در ظرف دربسته در یخچال قرار دهید.

تشخیص رسیده بودن و شیرینی خربزه

برای انتخاب یک خربزه رسیده به نکات زیر توجه کنید:

خربزه را بو کنید:

خربزه خوب و شیرین عطری عالی و مطبوع دارد.

به پوست او توجه کنید:

خربزه رسیده باید پوست خشن داشته باشد. رنگ خربزه باید زرد و کمی سبز یا زرد کم رنگ و کرم باشد.

شکل خربزه را در نظر بگیرید:

سر خربزه و تمام قسمت های آن نباید نرم باشد زیرا این نوع خربزه احتمالاً بیش از حد رسیده و ترش است.

بیشتر بخوانید  کتاب های صوتی در سیستم انتشار الکترونیکی محققان منتشر می شود


دیدگاهتان را بنویسید