ترفندهای طلایی برای خوشمزه کردن کلم پاچا


کلم پاچه یکی از غذاهای محبوب ایرانی هاست که در وعده صبحانه مصرف می شود، اگر می خواهید این غذا را در خانه درست کنید، باید ترفندهای پخت کلم پاچه را بدانید.

کلم پاچه یا به قول خودشان «کلپاچ» یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است که طرفداران زیادی دارد. اکثر ایرانی ها دوست دارند کلم پاچه را در وعده صبحانه بخورند، بنابراین کلم پاچه را از شب قبل برای سرو صبحانه تهیه می کنند. اگر کله پاچه در لیست غذاهای مورد علاقه شما قرار دارد اما راز خوشمزه بودن آن را نمی دانید و به همین دلیل باید صبح زود به رستوران های کله پاچه بروید، این قسمت را بخوانید تا از راز طعم و مزه کله پاچه مطلع شوید.

بالای گوش

چگونه کله پاچه های خوشمزه بپزیم؟

برای خوش طعم شدن کله پاچه، نکات زیر را هنگام تهیه آن رعایت کنید:

پوشش مناسب را انتخاب کنید

مربای گوسفندی از گوشت گوساله، گاو و بز بسیار پرطرفدارتر و خوشمزه تر است و قیمت بالاتری دارد. برای تشخیص سر گوسفند از کله بز به این نکته توجه کنید زیر چشم سر گوسفند دو فرورفتگی وجود دارد در حالی که سر بز این فرورفتگی را ندارد. وجود هرگونه بوی نامطبوع مانند عفونت، پوسیدگی، همه اینها نشان دهنده پوسیده بودن احشا است، احشاء باید تازه و عاری از برجستگی، ضایعات غیرطبیعی و تغییر رنگ باشد. یکی از نشانه های کله پاچه تازه این است که وقتی آن را تمیز می کنید سریعتر می ریزد.

احشاء را خوب تمیز کنید

یکی از رازهای طعم ترش، خلوص آن است. برای از بین بردن موهای سر و ساق پا در یک قابلمه بزرگ آب بریزید و روی آتش بگذارید تا آب بجوشد سپس سر و پاها را چند دقیقه در آب جوش قرار دهید و موها کمی شل شوند. سپس تمام موها را با چاقو یا با دست کوتاه کنید. سپس قلوه ها را روی آتش بگذارید و پس از اصلاح با چاقو، سطح آن را بتراشید تا موها و لایه زغالی روی قلوه ها از بین برود.

بیشتر بخوانید  افتتاح مرکز خدمات فناوری و بازرگانی در شهرهای صنعتی گیلان

برای خارج کردن کرم از داخل مغز گوساله باید بینی گوساله را محکم به زمین بکوبید تا از بینی خارج شود و آب مری را با فشار زیاد فشار دهید تا تمام ناخالصی ها از بین برود.

برای تمیز کردن دهان با یک چاقوی بسیار تیز دو طرف صورت را از کنار لب ها برش دهید و فک بالا و پایین را جدا کنید تا سر به دو قسمت مجزا تقسیم شود. دندان ها را با انبردست بکشید یا حتما با مسواک خوب تمیز کنید.

برای تمیز کردن سم به روش بالا عمل کنید و برای جدا کردن سم از سم، چاقو را داخل سم فرو کنید و فشار دهید. حتماً کیسه موی بین شیارهای کف را بردارید.

بوی لاشه را استشمام کنید

برای خوش طعم شدن خرچنگ، باید بتوانید بوی ترش را از آن پاک کنید. برای از بین بردن بوی گوساله، گوشت گوساله را با کمی آب، دو عدد پیاز و چند حبه سیر در آب بریزید و بگذارید بجوشد. وقتی آب به جوش آمد، با قاشق، کف را از آب جدا کرده و دور بریزید، تا زمانی که کف تیره دیگر روی سطح آب ظاهر نشود و کاملا تمیز شود. به این ترتیب بوی مزم پاچه کاملا از بین می رود.

سیر

از نخود فرنگی استفاده کنید

برای خوش طعم شدن و خوش طعم شدن تره تان از کمی نخود در تهیه تراب استفاده کنید اما حتما نخودها را از چند ساعت قبل (2 تا 8 ساعت) خیس کنید تا پف نکند.

ادویه های مناسب را به سر اضافه کنید

ادویه هایی مانند زردچوبه، دارچین و برگ بو را اضافه کنید تا در هنگام پخت خوشمزه شود. در آخرین مرحله از پخت کله پاچه، نمک را اضافه کنید.

بیشتر بخوانید  سرمایه‌گذاران طلا در انتظار روز پنج شنبه

رب را سرخ کنید

اگر ماکارونی را به کلم پاچه اضافه کردید حتما رب گوجه فرنگی را بعد از گرم شدن پیاز به پیازها اضافه کنید یا رب گوجه فرنگی را در تابه ای جداگانه با کمی روغن و سیر له شده تفت دهید سپس به کلم پاچه اضافه کنید.

اجازه دهید کله پاچه ها خوب بپزند

برای بهتر شدن طعم ترش، آن را روی حرارت ملایم قرار دهید و بگذارید آرام بپزد، زیرا هر چه مدت ترش پخته شود طعم و بوی آن بهتر می شود و استخوان ها راحت تر از گوشت جدا می شوند.

آب لیمو یا پرتقال را به آبگوشت اضافه کنید

15 دقیقه قبل از خاموش کردن حرارت، آب لیمو یا پرتقال و کمی دارچین را اضافه کنید تا پارچه کلم خوشمزه‌تر شود.

دیدگاهتان را بنویسید