ترفندهای ساده برای تشخیص آجیل مرغوب


به گزارش سلام نو به نقل از ایلنا، برخی از فروشندگان آجیل های قدیمی و رنگی را با ترفند عرضه می کنند، بنابراین لازم است برای اطمینان از کیفیت آجیل، ترفندهایی را بشناسید.

آجیل به همراه میوه ها و شیرینی ها از جمله غذاهای رایج در میان ایرانیان است که در مراسمی مانند عید نوروز و شب یلدا میل می کنند. آجیل ها چربی های خوبی برای بدن هستند و مصرف بیشتر آنها ویتامین ها، پروتئین ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن مانند کلسیم و فسفر را تامین می کند. بعد از گرانی، یکی از بزرگترین مشکلات ما در خرید آجیل عید، نحوه خرید آجیل با کیفیت است. در زیر چند ترفند برای داشتن بهترین و سالم ترین خرید آجیل در شب عید به شما می گوییم.

نصف کنید

مقداری از آجیل هایی که میخرید را نصف کنید. اگر سوراخی در داخل گردو پیدا شود، این گردوها بی کیفیت و به قول خودشان قدیمی هستند.

رنگ آجیل

هنگام خرید به رنگ گردو دقت کنید. آجیل با لکه های قهوه ای یا تیره ناسالم هستند و باید از لیست خرید حذف شوند. آجیل مرغوب باید رنگ طبیعی داشته باشد. بنابراین، اگر مهره خیلی براق است، به سالم بودن آن شک کنید. زیرا برخی از فروشندگان سودجو برای جذب مشتری از پولیش های غیر مجاز گردو استفاده می کنند.

از خرید پسته هایی که پوست بسیار زرد و براق یا دانه های قرمز دارند خودداری کنید. دور دانه های پررنگ را خط بکشید. به این صورت مصنوعی رنگ می شوند.

آجیل ها را در مشت خود قرار دهید

بیشتر بخوانید  فال انبیا امروز | معجزه‌ای که منتظرش بودی اتفاق افتاد! | از این لطف خدا غافل نشو + تفسیر دقیق

مقداری گردو در دستتان بگذارید و کمی صبر کنید. سپس آن را خالی کنید و ببینید آیا رنگ روی دستتان برگشته است یا خیر. بازگرداندن رنگ نشانه ناسالم بودن آجیل است. طبق دستورات بهداشتی استفاده از هر رنگ حتی رنگ های مجاز خوراکی در تولید آجیل ممنوع است.

خرید لب های خندان ممنوع است

برای بازکردن پسته ها یا به اصطلاح شکلک ها در ظرف هایی با آب گرم می ریزند تا باد شوند سپس در ظرف هایی با آب سرد می ریزند تا اصطلاحا پوست آن ها ترک بخورد. این اختلاف دمای ناگهانی یا به اصطلاح شوک حرارتی بر کیفیت پسته تاثیر منفی می گذارد و علاوه بر آن باعث مرطوب شدن پسته می شود. این پسته ها زودتر خراب می شوند. دانه های خندان نیز انتخاب خوبی برای خرید نیستند. وقتی دانه دانه در معرض هوا قرار می گیرد، علاوه بر طعم، کیفیت خود را از دست می دهد و سریعتر از انواع بسته می پوسد.

با چرم خرید کنید

وقتی آجیل را آسیاب می کنید، فقط از تازگی آن می کاهد. پس بیایید واقع بین باشیم. بسیاری از ما آجیل را به دلیل مقرون به صرفه تر بودن و استفاده آسان تر می خریم، اما اگر به دنبال آجیل با کیفیت تر و ماندگاری بیشتر هستید، انتخاب آجیل با پوست گزینه بهتری است.

ترفندی ساده برای شناسایی بهترین و سالم ترین آجیل ها برای عید نوروز

چگونه آجیل اقتصادی بخریم؟

معمولا گردو ترکیب یکسانی دارد. به جای استفاده از آجیل های تکراری، آجیل های خود را متنوع کنید. آجیل شیرین از جمله توت خشک، کشمشانجیر، برگ زردآلو و برگ آلو را می توان با آجیل های شور جایگزین کرد. استفاده از یک یا دو عدد گردو با یکی از دانه ها همراه با آجیل شیرین ترکیبی سالم و مقرون به صرفه است.

بیشتر بخوانید  سفر همایون شجریان با بازیگر معروف به عراق

منبع: خراسان

دیدگاهتان را بنویسید