ترشی یونانی نوعی ترشی خوشمزه است که آن را میتوانید به عنوان پیشغذا یا دورچین غذاهای مختلف سرو کنید.
روش درست کردن ترشی یونانی را در ویدئوی زیر ببینید.
روش درست کردن ترشی یونانی
مواد لازم:
- 25 عدد قارچ ریز
- 1 لیوان زیتون بدون هسته
- 1 عدد فلفل دلمهای قرمز
- 1 عدد فلفل دلمهای زرد
- 1 عدد فلفل دلمهای سبز
- 1 لیوان ذرت پخته
- 2 عدد هویج
- 1/2 لیوان روغن زیتون
- 1 لیوان سرکه
- 1 قاشق غذاخوری ادویه ترشی
- 1/2 قاشق غذاخوری زردچوبه
- 1 قاشق غذاخوری سیاه دانه
طرز تهیه:
- قارچها را به مدت 5 دقیقه در آب جوش به همراه نمک و آبلیمو بجوشانید. سپس آنها را در آب سرد بریزید و روی پارچه بگذارید تا آبشان کشیده شود.
- فلفل دلمهایها را به صورت نگینی خرد کنید. هویجها را رنده کنید.
- همه مواد را در یک شیشه تمیز بریزید.
- روغن زیتون، سرکه، ادویه ترشی، زردچوبه و سیاه دانه را به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
- در شیشه را محکم ببندید و به مدت 1 هفته در یخچال بگذارید تا ترشی جا بیفتد.
نکات مهم برای درست کردن ترشی یونانی:
- برای اینکه ترشی شما طعم بهتری داشته باشد، از قارچهای تازه و ترد استفاده کنید.
- میتوانید از فلفل تند سبز نیز در تهیه این ترشی استفاده کنید.