ترد ترین شیرینی خرمایی رو با این دستور درست کن! | طرز تهیه شیرینی خرمایی +ویدئو


طرز تهیه شیرینی خرمایی

شیرینی خرمایی یکی از شیرینی های خوشمزه و سنتی ایرانی است که به راحتی و با مواد اولیه در دسترس تهیه می شود. این شیرینی ترد و خوشمزه، یک انتخاب عالی برای پذیرایی از مهمان ها یا عصرانه است.

مواد لازم:

* مواد لازم برای خمیر شیرینی:

    * کره: ۱۰۰ گرم

    * پودر قند: ۲ قاشق غذاخوری

    * تخم مرغ: ۱ عدد

    * آرد: ۱ و ۱/۴ پیمانه

    * بکینگ پودر: ۱/۲ قاشق چایخوری

    * وانیل: کمی

    * نمک: یک پنس

* مواد لازم برای مغز میانی:

    * خرما بدون هسته: ۲۰۰ گرم

    * مغز گردو خرد شده: ۱/۴ پیمانه

    * دارچین: ۱ قاشق چایخوری

    * کره: ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

۱. برای تهیه خمیر، کره را با پودر قند با همزن برقی بزنید تا نرم و یکدست شود. سپس تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند.

۲. آرد، بکینگ پودر، وانیل و نمک را در یک کاسه مخلوط کنید و کم کم به مواد خمیر اضافه کنید و با قاشق یا دست هم بزنید تا خمیر یکدست شود.

۳. خمیر را در یک کاسه چرب شده قرار دهید و روی آن را بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید.

۴. برای تهیه مغز میانی، خرما را با کره در یک تابه روی حرارت ملایم تفت دهید تا نرم شوند. سپس گردو و دارچین را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.

۵. پس از استراحت خمیر، آن را روی سطح آردپاشی شده به ضخامت ۲ تا ۳ میلی متر باز کنید.

بیشتر بخوانید  چه مقدار یارانه به مطبوعات در تاج پرداخت شده است؟

۶. از مواد میانی به اندازه یک گردو برداشته و در وسط خمیر قرار دهید و خمیر را به دور آن بپیچید.

۷. شیرینی ها را در سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده است، قرار دهید و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) بپزید.

۸. پس از پخت، شیرینی ها را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شوند. سپس روی آن ها را با پودر قند الک شده تزئین کنید.

نکات:

* می توانید از هر نوع مغز دیگری که دوست دارید به جای گردو استفاده کنید.

* اگر خمیر خیلی خشک بود، می توانید به آن کمی آب اضافه کنید.

* اگر خمیر خیلی چسبناک بود، می توانید به آن کمی آرد اضافه کنید.

نوش جان!

دیدگاهتان را بنویسید