دستور پخت زرشک پلو تلفیقی
زرشک پلو غذای محبوب ایرانی ها است. مواد تشکیل دهنده زرشک پلو: مرغ، زرشک، زعفران و برنج است اما این دستور پخت زرشک پلو تلفیقی با گوشت چرخ کرده است و حتما امتحان کرده و نوش جان کنید.
اگر دنبال یک پلوی سریع و خوشمزه هستید این غذای خوشمزه را از دست ندهید. زرشک پلو با گوشت چرخ کرده یک غذای فوری ولی در عین حال خوشمزه و ساده که می توانید برای مواقعی که عجله دارید این غذا را تهیه کنید. زرشک پلو با گوشت چرخ کرده را می توانید به صورت آبکش یا دمی تهیه کنید و مواد میانی را داخل برنج قرار دهید یا در انتها روی آن بریزید و به همراه کمی سیب زمینی سرخ کرده و سالاد میل کنید.
مواد لازم
گوشت چرخ کرده | ۴۰۰ گرم |
زرشک | ۷ ق غذا خوری |
پیاز بزرگ | ۱ عدد |
سیر | ۱ حبه |
رب | ۲ ق غذا خوری |
برنج | ۴ پیمانه |
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه،زیره | به مقدار لازم |
سیب زمینی | به دلخواه |
طرز تهیه زرشک پلو با گوشت چرخ کرده
مرحله اول: آماده سازی مواد
ابتدا باید گوشت چرخ کرده را از فریزر خارج کنید تا یخ آن ذوب شود. برنج را بشورید و با کمی نمک خیس کنید. زرشک را نیز بشورید و کمی خیس کنید.
مرحله دوم: تفت دادن مواد
در ادامه پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و بدون افزودن روغن داخل تابه کمی تفت دهید تا سبک شود و بعد روغن را اضافه کنید و سرخ کنید سپس سیر رنده شده را نیز اضافه کنید و بعد از این که عطر سیر بلند شد نوبت افزودن گوشت است.
مرحله سوم: تهیه مواد میانی
در ادامه گوشن را با ادویه های گفته شده خوب تفت دهید تا تغییر رنگ دهد و بعد زرشک را اضافه کنید و می توانید به دلخواه ۱ ق غذا خوری شکر نیز بزنید و در انتها را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود مواد میانی حاضر شده است.
مرحله چهارم: تهیه زرشک پلو با گوشت
در ادامه باید برنج را روی حرارت قرار دهید تا بجوش بیاید و کف روی برنج را بگیرید و آن را آبکش کنید و کف قابلمه روغن ریخته و ته دیگ دلخواه قرار دهید سپس یک لایه برنج و کمی از مواد گوشتی زعفران دم کرده و همین طور ادامه دهید تا مواد و برنج تمام شوند سپس برنج را دم بگذارید و داخل دیس بکشید. نوش جان
فوت و فن های دستور پخت زرشک پلو با گوشت چرخ کرده
- می توانید به دلخواه کمی قارچ اسلایس شده نیز به مواد اضافه کنید.
- می توانید در اننها کمی سیب زمینی سرخ کرده نیز به مواد اضافه کنید.
- می توانید برنج را به صورت خالی دم کنید و در انتها مواد گوشتی را بریزید و زرشک را جدا تفت دهید و روی مواد بریزید و تزیین کنید.