طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی
سوپ پیاز، نوعی سوپ است که در آن پیاز به صورت خلال نازک برش داده شده و در کره به آرامی سرخ میشود. پس از طلایی شدن پیاز، شراب سفید به تدریج اضافه میشود و سپس آب گوشت یا کنسومه (Broth) یا قرص گوشت به آن افزوده میشود تا طعم دلخواه حاصل شود. سپس سوپ در ظرفی مقاوم به حرارت ریخته میشود و یک برش نازک نان فرانسوی روی آن قرار میگیرد. در نهایت، پنیر رنده شده روی نان پاشیده میشود و سوپ در فر پخته میشود.
مواد لازم:
* پیاز: 4 عدد
* کره: 50 گرم
* آرد: 1 قاشق غذاخوری
* عصاره مرغ یا گوشت: 4 پیمانه
* نمک و فلفل: به مقدار لازم
* نان تست: 4 عدد
* پنیر پیتزا: به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. پیازها را به صورت خلالی نازک خرد کنید.
2. در یک قابلمه کره را ذوب کنید و پیازها را به آن اضافه کنید.
3. پیازها را با حرارت ملایم تفت دهید تا نرم و کاراملی شوند.
4. آرد را به پیازها اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه تفت دهید.
5. عصاره مرغ یا گوشت را به قابلمه اضافه کنید و به جوش Bring.
6. نمک و فلفل را به دلخواه اضافه کنید.
7. حرارت را کم کنید و سوپ را به مدت 20 تا 30 دقیقه بجوشانید تا جا بیفتد.
8. نان تست ها را به صورت مربع یا مثلث برش بزنید و روی آنها پنیر پیتزا بریزید.
9. سوپ را در ظرف های مخصوص فر بریزید و نان تست ها را روی آنها قرار دهید.
10. ظرف ها را به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا پنیر ذوب و طلایی رنگ شود.
نکات:
* می توانید از نان فرانسوی به جای نان تست استفاده کنید.
* برای طعم قوی تر، می توانید از 1 قاشق غذاخوری شراب سفید در پخت سوپ استفاده کنید.
* برای تزیین سوپ می توانید از جعفری تازه خرد شده استفاده کنید.
نوش جان!