تامین پایدار مواد اولیه و تجهیزات با بومی‌سازی حداکثری



مصیب فروغی اظهار داشت: شرکت فولاد هرمزگان با ظرفیت تولید یک میلیون و 500 هزار تن تکتال در سال فعالیت می کند. این شرکت یک شرکت اقتصادی است و باید سود واقعی را نصیب سهامداران کند. بنابراین این شرکت باید تولید پایدار اقتصادی و با کیفیت داشته باشد. فولاد تکثال هرمزگان محصولی استراتژیک و بومی است و با صادرات خوب ارزآوری و اشتغالزایی خوبی برای کشور به همراه خواهد داشت.

وی افزود: فولاد هرمزگان برای تولید با کیفیت و مقرون به صرفه باید بتواند مواد اولیه، تجهیزات و قطعات مورد نیاز خود را به صورت پایدار تامین کند. بنابراین در حوزه تدارکات باید به گونه ای برنامه ریزی کنیم که مواد اولیه فولاد هرمزگان به صورت پایدار، اقتصادی و به موقع تحویل شود.

معاون تدارکات شرکت فولاد هرمزگان خاطرنشان کرد: در خصوص تامین مواد اولیه، مواد مصرفی و قطعات یدکی و خدمات، برنامه‌هایی داریم که در راستای ایجاد عرضه پایدار و اقتصادی تلاش کنیم. برای دستیابی به این هدف، در بخش قطعات یدکی و تجهیزات که بار فنی آن بیشتر از مالی است، به شدت به تامین داخلی و توانایی، تخصص و دانش تامین کنندگان و تولیدکنندگان داخلی که در دسترس هستند و هزینه آنها پایین است، تکیه می کنیم. برای فولاد هرمزگان بله اعتماد کردیم

فروغی ادامه داد: در حوزه تامین قطعات یدکی ابتدا تامین کنندگان و تولیدکنندگان داخلی را شناسایی و ارزیابی می کنیم. همچنین واحد بومی سازی اقلام جدید و پیچیده ای را که باید از خارج تهیه شود و از داخل نمی توان تهیه کرد با مذاکره با تولیدکنندگان داخلی بومی سازی می کند. پس از بومی سازی موفقیت آمیز قطعه یا تجهیزات مورد نظر، تامین آن به صورت مستمر از سازنده مورد نظر انجام می شود.

بیشتر بخوانید  درگیری شدید بین نیروهای امنیتی افغان و طالبان در هرات / بمب افکن های آمریکایی

وی با اشاره به مزیت های داخلی سازی و خرید داخلی گفت: وقتی قطعه ساز داخلی وجود داشته باشد، ارزی برای تامین آن از کشور خارج نمی شود. علاوه بر این، هر زمان که به دانش و تخصص سازندگان نیاز داشته باشیم، در دسترس خواهند بود. در ضمن نیاز به فضای ذخیره سازی زیادی نداریم و در صورت نیاز می توانیم قطعه یا تجهیزات مورد نظر را خریداری و استفاده کنیم. نسوزها، روغن ها، روان کننده ها، فروآلیاژهایی که می توان در داخل خریداری کرد، عرضه پایدار را تضمین می کند و موجب صرفه جویی در ارز می شود.

معاون تدارکات فولاد هرمزگان تصریح کرد: فولاد هرمزگان نیز از شرکت های دانش بنیان خدمات فنی و مهندسی دریافت می کند و در این زمینه قراردادهایی منعقد کرده است. همچنین تا حد امکان از خدمات داخلی در راستای بومی سازی و استفاده حداکثری از ظرفیت های داخلی کشور استفاده می کنیم.

وی تاکید کرد: شرکت فولاد هرمزگان یک بنگاه اقتصادی است که باید روی آن کار کنیم تا برای سهامداران، کارکنان و ذی نفعان به سوددهی برسد. همچنین در این راستا شرکت باید به توان داخلی و تخصص شرکت های داخلی تکیه و تمرکز داشته باشد. بنابراین ثبات عرضه و صرفه جویی ارزی و ریالی خواهیم داشت و می توانیم تولید پایدار و اقتصادی داشته باشیم.

معاون تدارکاتی فولاد هرمزگان خاطرنشان کرد: اگر در برخی زمینه ها ظرفیت و تخصص داخلی پاسخگوی نیاز فولاد هرمزگان نباشد، واحد داخلی سازی موازی با عرضه خارجی با تولیدکنندگان و شرکت های داخلی بر اساس دانش در حوزه های مورد نیاز وارد مذاکره می شود. و سپس با فرصتی که دارد، وقتی درونی شدن کار حاصل شد، تمرکز خود را از عرضه بیرونی به درونی تبدیل می کند.

بیشتر بخوانید  صدور کارت هویتی، بانکی و سیم‌کارت برای مهاجران افغان آغاز شد

فروغی در پایان گفت: با فعالیت هایی که در حوزه بومی سازی و تولید داخلی و با استفاده از توان شرکت های دانش بنیان داخلی انجام شده، خوشبختانه تاکنون بیش از 70 درصد قطعات و تجهیزات مورد نیاز هرمزگان بوده است. فولاد در داخل عرضه می شود. لازم به ذکر است که بومی سازی و استفاده از توان داخلی عاملی برای ایجاد اشتغال در کشور و جلوگیری از خروج ارز از کشور خواهد بود و حتی ممکن است ارز وارد کشور شود.

دیدگاهتان را بنویسید