تاریخ انقضای پروژه خودکشی در ایران/ وقتی اتاق فرمان دستور کشته‌سازی می‌دهد



آنچه دیگران می خوانند:

به گزارش شمانیف به نقل از مرکز سرکوب شایعات سایبری سازمان فضای مجازی سراج، قبل از اتفاقات اخیر در کشور، رسانه های ضد ایرانی از مقوله خودکشی برای اشاره به یأس و استیصال در جامعه استفاده می کردند. اما امروز سیاست رسانه ای خود را با یک کلمه جدید جایگزین کردند. با توجه به شرایط سیاسی امروز ایران، دیگر واژه خودکشی به درد این رسانه ها نمی خورد و آنها در اخبار خود سناریوی جدیدی به نام کشتن جوانان را مطرح کرده اند.

رسانه های ضد ایرانی از ابتدای انقلاب اسلامی تا امروز از هیچ تلاشی برای وارونه جلوه دادن شرایط حاکم بر جامعه دریغ نکردند. این رسانه ها برای فریب افکار عمومی از تکنیک های تحریف اطلاعات، شایعه پراکنی و دروغ پردازی استفاده می کنند تا نظم و آرامش را در کشور بر هم بزنند. رسانه های ضد ایرانی در سال های اخیر با تمرکز بر آسیب های مختلف اجتماعی، موجی از نگرانی و تشویش را برای جامعه ایران به ارمغان آورده اند. در واقع با توجه به سرنوشت سیاسی روز و پرداختن به موضوع، آسیب های اجتماعی را برگزیدند و با ایجاد روایت های منفی در جامعه با مقوله های مختلف مانند خودکشی و قتل، بستری را برای اختلالات فکری در جامعه ایجاد کردند. . طرح خودکشی با هدف ایجاد یاس و یاس انجام شد و در نهایت باعث تشویش عمومی شد. رسانه های ضد ایرانی پس از بهره برداری از پروژه انتحاری، سناریوی جدیدی به نام کشتار جوانان را به راه انداختند که در نهایت منجر به حوادث اخیر در کشور و شهادت نیروهای امنیتی شد.

image001

تصویر002

تصویر003

* پروژه خودکشی در رسانه های ضدایرانی

بیشتر بخوانید  افتتاحیه فیلم مستند "Bitrabit" اخبار از فارس

خودکشی به عنوان یک آسیب اجتماعی در سراسر جهان رخ می دهد، بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت (WHO) سالانه حدود 800 هزار نفر در سراسر جهان بر اثر خودکشی جان خود را از دست می دهند. اما از دو سال پیش رسانه های ضدایرانی در اخبار خود به پروژه خودکشی نوجوانان و جوانان ایرانی پر و بال داده اند. این رسانه ها گزارش دادند که میزان خودکشی سالانه جوانان ایرانی دو برابر میانگین جهانی است. در واقع با تابش نور بر یک آسیب اجتماعی سعی در رساندن ناامیدی به جامعه و ایجاد تشویش عمومی دارند. لازم به ذکر است که ایران تا سال 2018 رتبه 155 خودکشی را در بین کشورها دارد. بر اساس آمار WHO در سال 2019، 77 درصد از خودکشی ها در کشورهای کم درآمد و متوسط ​​رخ داده است.

image004

image005

image006

بر اساس برآورد اداره آمار نظارت بر سلامت جهانی (SDG) که توسط سازمان بهداشت جهانی منتشر شده است، میزان خودکشی در ایران مطابق این جدول است.

رهنمودها (چه کسانی) مبنای صحیح اخبار خودکشی در داخل یا خارج از کشور محسوب می شوند، اما رسانه های ضدایرانی خودکشی هایی را که در ایران رخ داده است را با فقر و مشکلات معیشتی مرتبط دانسته اند. و این در حالی است که بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت، ایران تا سال 2018 در رتبه 155 در بین کشورها قرار داشت و 77 درصد خودکشی ها مربوط به فقر است. بر اساس رتبه 155، فقر بخش کوچکی از خودکشی های کشور را به خود اختصاص می دهد.

image007

مقایسه آمار خودکشی از سال 1990 تا 2017 (1369 تا 1396 خورشیدی) در پنج کشور ایران، افغانستان، ترکیه، سوریه، یمن، پاکستان (نشان دهنده کاهش آمار خودکشی در ایران)

image008

شیوع افکار منفی و اقدام به خودکشی

رسانه های ضد ایرانی سعی کردند برای یک پروژه انتحاری بذر ناامیدی را در دل جامعه به ویژه جوانان بکارند. اقشار مختلف جامعه اعم از کارگران، دانشجویان و… برای تحقق این طرح هدف گذاری شده اند. به عنوان مثال، جامعه کارگری یکی از اهداف اصلی مانورهای رسانه ای ضد ایرانی است، زیرا به گفته علی حسین رعیتی فرد، «معاون روابط کار، کار و رفاه اجتماعی»، پانزده میلیون نفر از جمعیت 85 میلیونی ایران بخشی هستند. جامعه کارگری و این جامعه سا با این جمعیت سوژه مناسبی برای رصد و اجرای طرح هایی مانند خودکشی برای رسانه های ضد ایرانی محسوب می شود. در سال های اخیر اخبار زیادی در این رسانه ها مبنی بر خودکشی کارگران در شهرهای مختلف به دلیل مشکلات اقتصادی یا عدم دریافت چند ماه دستمزد منتشر شده است.

بیشتر بخوانید  بهترین زمان استفاده از ویتامین‌ها چه ساعتی است؟ | ویتامین ها را چه ساعتی بخوریم؟

image009

image010

* بررسی وضعیت خودکشی

بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت ایران در آخرین آمار رسمی ارائه شده از خودکشی در ایران، این آمار به 31 ژوئن 2019 باز می گردد. به گفته مسعود کدی پاشا معاون پزشکی و آزمایشگاهی سازمان پزشکی قانونی کشور در سال 1397 5 هزار و 143 نفر بر اثر خودکشی جان خود را از دست دادند که احساس تمایل به خودکشی یکی از مشکلات روانی است که دلایل مختلفی از جمله آن را در بر می گیرد. افسردگی، بی ثباتی عاطفی، مسائل روحی و روانی مانند اسکیزوفرنی و اختلالات دوقطبی، مواد مخدر یا الکل و غیره. مرگ یک فرد بر اثر خودکشی ناراحت کننده است و دستگاه تصمیم گیری در این حوزه باید اقدامات لازم را برای به صفر رساندن این آمار انجام دهد.

اما این اتفاق غیرطبیعی در تمام دنیا در حال رخ دادن است، مثلا انجمن روانشناسی آمریکا نسبت به آمار خودکشی آمریکایی ها ابراز نگرانی کرده است که در سال های اخیر افزایش یافته است. این در حالی است که رسانه های ضد ایرانی آسیب های اجتماعی را که یک معضل روانی تلقی می شود به مسائل سیاسی و اقتصادی ج.ا.

image011

انجمن روانشناسی آمریکا

image012

* سناریوی قتل

رسانه های ضدایرانی پس از پروژه خودکشی سناریوی جدیدی را در اخبار خود راه انداختند. در واقع پس از مرگ مهسا امینی تظاهراتی در خیابان ها به راه افتاد که باعث شد رسانه ها خودکشی را با قتل اشتباه بگیرند. در دو ماه گذشته هر دختر یا پسری به هر دلیلی فوت کرده است، این رسانه ها فرد متوفی را حتی قبل از اعلام نظر پزشکی قانونی و یا اطلاع خانواده از فوت کودک در لیست فوتی ها قرار داده اند. ، حکم این بود که آن شخص کشته شد به هدف خیانت کرد.

بیشتر بخوانید  ایران‌خودرو ساعتی ۳ میلیارد ضرر می‌دهد+ فیلم

image013

image014

image015

به گزارش مرکز شایعات سایبری سازمان فضای مجازی سراج؛ قبل از اتفاقات اخیر در کشور، رسانه های ضد ایرانی آمار و ارقام مختلفی از خودکشی در ایران منتشر می کردند که همانطور که در بالا اشاره شد، طبق گزارش سالانه سازمان بهداشت جهانی، ایران رتبه 155 خودکشی در جهان را دارد. حالا با توجه به شرایط سیاسی امروز ایران، ادبیات خودکشی به قتل تبدیل شده است.

افرادی مانند نیکا شاکرمی، سارینا اسماعیل زاده یا اخیراً سرآشپز اراکی مهرشاد شهیدی و… در سناریوی قتل به سوژه اصلی این رسانه ها تبدیل شده اند.

علت مرگ این افراد مشخص و در رسانه های رسمی اعلام شده است. اما چرا رسانه های ضد ایرانی همچنان بر کشتن این افراد اصرار دارند؟


دیدگاهتان را بنویسید