طبق گزارش ها آژانس تسنیم از جانب هورام آباد، بزرگترین انبار کالاهای اساسی در استان لرستان در منطقه ماسور در شهرستان خرم آباد واقع شده است که ظرفیت ذخیره سازی 20000 تن کالاهای اساسی را دارد.
در روزهای اخیر این مشکل در استان مطرح شده است که این انبار بزرگ کالاهای اساسی در لرستان بدون هماهنگی با مسئولان مربوطه در استان با قیمت پایین توسط سازمان خصوصی سازی فروخته می شود و با مشکل عمده ذخیره سازی و نگهداری کالاهای اساسی و استراتژیک. این مشکل واکنش های زیادی را در بین مردم و کارمندان استان برانگیخته است.
حجت الله بیرانوند در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در خرم آباد ، با اشاره به فروش انبار کالاهای اساسی در لرستان اظهار داشت: انبار کالاهای اساسی لرستان 20 هزار تنی در منطقه ماسور محلی برای ذخیره کالاهای اساسی مانند شکر و برنج است .
وی افزود: انبارهایی با کالاهای اساسی و برخی سوله ها در کشور از جمله لرستان بخشی از املاک دولت است. در سال 1996 و 1997 ، یک سازمان خصوصی وابسته به وزارت اقتصاد و دارایی سوله ها و انبارهای کالاهای اساسی (مانند نمایندگان دولت در فروش املاک و مستغلات) را با قیمت پایین انتقال داد. مدرک کارشناسی اعطا شده است.
مدیرکل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان لرستان گفت: انبار کالاهای اساسی با توجه به اینکه خارج از محیط شهری و با ظرفیت 20 هزار تن است ، جایگاه ویژه ای برای استان داشت اما متأسفانه خصوصی سازی سازمان بدون مشورت و بررسی از طرف استان ، این آلونک در سال 1997 تحویل داده شد.
وی گفت: پس از اطلاع از فروش انبار کالاهای اساسی ، بلافاصله نامه نوشتیم تا از طریق بازرسی و پیگرد قانونی از فروش این انبار جلوگیری کنیم.
بیرانوند گفت: علاوه بر امسال ، در گذشته نمایندگان استان نیز وارد منطقه شده اند و ما اطلاعاتی را در اختیار دستگاه های بازرسی و نظارت و اطلاعات قرار داده ایم اما هنوز نمی دانیم تحقیق انجام شده است یا خیر. ”
وی تصریح کرد: سند انبار کالاهای اصلی استان هنوز سرانجام به خریدار منتقل نشده است و در صورت ورود جدی کارکنان استان احتمال تغییرات وجود دارد.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی لرستان گفت: سال گذشته علاوه بر نامه های ارسال شده از سوی بازرسی استان ، ما به تهران نامه نوشتیم که از آنها برای انتقال ابهامات موجود در فروش انبار کالاهای اساسی از انتقال سند خودداری کنند ، اما ما هنوز پاسخی دریافت نکرده اند. ”
وی اظهار داشت: در سال 1996 علاوه بر انبار کالاهای اساسی فوق الذکر ، ساختمان اداری غلات ، سوله کمالوند ، انبار مکانیزه کوهدشت و چندین سوله دیگر نیز باید توسط سازمان خصوصی سازی به فروش برسد که با سازمان بازرسی استان مکاتبه کرد و وزارت اقتصاد. آنها از لیست فروش سازمان خصوصی سازی حذف شدند.
انتهای پیام /