تاثیرات منفی استرس بر پوست و مو



آنچه دیگران می خوانند:

گزارش کردن تو خبر: بروز مشکلات پوستی در دوران افسردگی می تواند شرایط سختی را برای فرد ایجاد کند. مشکلات پوستی اغلب چالش برانگیز هستند، اما زمانی که همراه با افسردگی رخ دهند، می توانند شرایط غیرقابل کنترلی را برای فرد ایجاد کنند. مشکلات پوستی مانند افسردگی اغلب باعث احساس ناراحتی، اضطراب، تحریک پذیری و عدم ارتباط اجتماعی می شود. وقتی مشکلات پوستی و افسردگی را همزمان تجربه می کنید، احساسات بد و منفی هر دو شما را تحت تأثیر قرار می دهد و بر ذهن شما تأثیر می گذارد.

تاثیر افسردگی و اضطراب بر روی پوست

هیچ کس در این دنیا نیست که حتی یک روز در زندگی خود استرس و اضطراب را تجربه نکرده باشد.

استرس در زندگی همه وجود دارد، اما مشکلی نیست که نتوان آن را کنترل کرد. استرس نه تنها بر اعصاب و روان شما تأثیر منفی می گذارد، بلکه متخصصان زیبایی معتقدند که این لایه های روانی درونی می تواند زیبایی شما را از بین ببرد و اثرات نامطلوبی بر روی پوست، مو و حتی ناخن های شما بگذارد. با این حال، اگر بدون دلیل با مشکلات پوستی مواجه شدید یا بیماری پوستی شما بدون دلیل خاصی عود کرد، بهتر است استرس را به خاطر بسپارید و متوجه شوید که از کجا می آید.

استرس و افسردگی از بیماری های خاموشی هستند که نباید به راحتی از کنار آن گذشت و اگر فردی به وجود این بیماری مشکوک شد باید برای درمان آن اقداماتی انجام دهد. جالب است که این بیماری همه اعضای بدن را درگیر می کند و از عوارض آن می توان به خشکی و التهاب پوست، سیاهی دور چشم، ایجاد چین و چروک روی پوست، افزایش آکنه در صورت و بدن، افزایش موهای زائد اشاره کرد. ریزش مو و سفیدی زودرس.

تجربیات کاری و شخصی با افراد مختلف به شما این فرصت را می دهد تا کشف کنید که یک سری الگوهای فکری خاص “به تدریج” ظهور و توسعه می یابند. همه افراد بارها این افکار بد و منفی را تجربه می کنند، اما اینکه چقدر آنها را کنترل کنیم بسیار مهم است.

اگر اجازه دهیم این افکار نادرست هر روز به ذهن ما هجوم بیاورند و به الگوهای فکری ما تبدیل شوند، در نهایت به حقیقت تبدیل خواهند شد. تحریف های شناختی در مراحل افسردگی رخ می دهد و می تواند بر احساسات شما تأثیر بگذارد.

آیا تا به حال خود را به خاطر چیزی که در مورد خود دوست ندارید سرزنش کرده اید؟

و آیا به تدریج خود را متقاعد نمی کنید که این فقط چیزی نیست که در مورد خودتان دوست ندارید، بلکه همه چیز در مورد خودتان است که شما را تعریف می کند؟ اینها نمونه هایی از تحریف های شناختی و تفکر غیرواقعی و اشتباه هستند. زمانی که این افکار نادرست وارد ذهن شما شود و به درستی آنها باور داشته باشید، ممکن است آسیب روحی جدی و شدیدی را متحمل شوید.

تاثیر افسردگی بر روی پوست

استرس گاهی باعث رفتارهایی می شود که ظاهر بیماری های پوستی را بدتر می کند. در بررسی اثرات افسردگی و اضطراب بر روی پوست باید گفت که مثلا فردی که آکنه صورت دارد به دلیل استرس بیشتر آکنه را دستکاری می کند. یا ضایعات پوستی بیشتر خارش می کنند که باعث ایجاد زخم و گسترش بیشتر مشکل می شود.

بیشتر بخوانید  روزگار مهدی قائدی را سیاه می کنم

مشکلات پوستی، مانند افسردگی، می‌تواند مغز شما را فریب دهد تا مشکلات را بزرگ‌تر از آنچه هست نشان دهد. آیا تا به حال از پوست خود ناراحت شده اید؟ چون هرگز پوست خوبی نخواهید داشت؟ و اینکه همیشه در این زمینه شکست خواهید خورد؟

آیا تا به حال فکر کرده اید که هیچ کس شما را به دلیل وضعیت پوست شما دوست ندارد؟ و هرگز کسی را که دوستش دارید پیدا نخواهید کرد زیرا او مشکلات پوستی دارد؟ مشکلات پوستی می تواند منجر به افکار اشتباه شود و زمانی که این افکار کنترل نشوند برای همیشه باقی می مانند و به الگوهای فکری اشتباه تبدیل می شوند.

این مهم است که چگونه این افکار غیر واقعی و نادرست را تشخیص دهیم. تصور کنید صبح از خواب بیدار می شوید و فکر می کنید که امروز به دلیل پوست بدتان نمی توانید خانه را ترک کنید و هیچکس شما را نمی پذیرد زیرا احساس بدی دارید. پیام واضح است، اما آیا این تفکر درست است؟

استرس حاد با موهای شما چه می کند؟

استرس های حاد کوتاه مدت هستند اما شوک بدن و پوست به عنوان یک عضو بدن می تواند تحت تاثیر قرار گیرد. به طور معمول، تحت چنین شرایطی، سلول های پوست، ناخن و ریشه مو می توانند رشد کنند یا متوقف شوند. البته ممکن است بلافاصله متوجه تغییرات رشد نشوید و ممکن است بعد از چند روز، هفته یا حتی ماه متوجه این تغییرات شوید.

مثلاً ممکن است شخصی اتفاقی بیفتد یا چیزی که باعث استرس حاد در فرد شود، در آن موارد مثلاً بعد از دو ماه متوجه ریزش شدید و نگران کننده مو شده است به طوری که فرد فکر می کند موهایش از بین می رود. برای همیشه. از دست داده است

البته جای نگرانی نیست، این ریزش مو بعد از مدتی خود به خود بهبود می یابد. البته به شرطی که در این مدت استرس از بین برود، اما نیاز به ترمیم موهای از دست رفته با کمک متخصص پوست و مو پس از بازگشت فرد به شرایط عادی وجود دارد.

استرس حاد با پوست شما چه می کند؟

تغییرات روی پوست گاهی اوقات از داخل آن خبر می دهد. استرس حاد باعث می شود پوست به طور موقت تغییراتی را پشت سر بگذارد که با مشاهده این تغییرات متوجه می شوید که فرد در وضعیت جسمی و روحی مناسبی قرار ندارد، زیرا در اثر انقباض رگ های خونی پوست رنگ پریده می شود (این حالت زمانی مشاهده می شود که یک نفر می ترسد). و نگران). حتی ممکن است برعکس این اتفاق بیفتد، یعنی پوست فرد به دلیل افزایش فشار خون و عصبانیت، پرخون و ملتهب شود.

البته این تغییرات موقتی است و پس از مدتی پوست به حالت طبیعی خود باز می گردد. استرس مزمن همانطور که از نامش پیداست اثرات ماندگارتری بر بدن دارد و فرد می تواند تا چند ماه درگیر عوارض آن باشد.

آیا استرس مزمن روی ناخن ها تأثیر می گذارد؟

یکی از دلایل شکنندگی ناخن ها استرس مزمن در فرد است. برخی از سلول‌های بدن نسبت به سایر قسمت‌های بدن مانند پوست، مو و ناخن سریع‌تر تقسیم و تکثیر می‌شوند. به همین دلیل استرس های مزمن و شوک های عصبی بر تقسیم و تولید مثل آنها تأثیر می گذارد، بنابراین ناخن ها بیشتر از قبل شکننده و آسیب پذیر می شوند.

چگونه با افسردگی مقابله کنیم

در اینجا یک راه سریع برای جلوگیری از این تله روانی بالقوه وجود دارد. تصور کنید بهترین دوستتان به شما بگوید که امروز نمی تواند خانه را ترک کند زیرا آکنه های وحشتناکی روی صورتش دارد.

بیشتر بخوانید  آیا دعا اثر دارد؟ | واکاوی امکان و شروط استجابت دعاهای حاجتمندانه

بیشتر مردم بلافاصله متوجه طرز تفکر معیوب و خودخواهانه او می شوند. در این شرایط تمایل داریم که منتقدان تندتری نسبت به دیگران باشیم، با این تفاوت که به خود اجازه می دهیم از خشن ترین منتقد یعنی خودمان فرار کنیم و فرصت انتقاد به او را نمی دهیم.

این واقعیت که به دلیل مشکلات پوستی، افسردگی یا هر دو در معرض افکار منفی قرار می گیرید به این دلیل است که نتوانسته اید حقیقت آنها را به درستی تشخیص دهید. با شناسایی و شناخت این افکار ناسالم این فرصت را به خود می دهیم که در طرز فکر خود تجدید نظر کنیم و با دید مثبت به مسائل نگاه کنیم که باعث می شود اعتماد به نفس پیدا کرده و وارد اجتماع شویم.

در نهایت، می توانید با ایجاد یک ذهنیت و بینش کلی، افکار منفی ناشی از مشکلات پوستی و افسردگی را مدیریت و کنترل کنید.

نکته: همیشه به یاد داشته باشید که افسردگی چهره های زیادی دارد. گاهی این بیماری پشت چهره ای خندان و درخشان پنهان می شود.

تاثیر اضطراب بر پوست

اضطراب یک مکانیسم محیطی است که بسیار مهم است. تپش قلب، اسپاسم عضلانی، گشاد شدن رگ های خونی و تعریق زیاد می تواند در مواقع خطر برای بدن مفید باشد.

اگر این احساس خطری که در درون ما وجود دارد واقعی نباشد و بدن ما همچنان احساس خطر را واقعی بداند و به آن واکنش نشان دهد چه اتفاقی می افتد؟ در این صورت، اضطراب می تواند باعث بسیاری از بیماری های جسمی شود و به نوبه خود به پوست ما آسیب برساند.

زندگی اغلب مملو از چالش هایی است که می تواند اضطراب را نیز به همراه داشته باشد. مورد قضاوت قرار گرفتن، قرار گرفتن در مکان های شلوغ و احساس ناتوانی در رهایی از یک موقعیت نمونه هایی از محرک های اضطراب هستند. با این حال، بیشتر مردم از اضطراب فوری و ناگهانی بیشتر از عامل ایجاد کننده اضطراب یا خود موقعیت می ترسند. در نتیجه افراد می توانند هنگام نشستن راحت روی مبل و بدون خطر دچار اضطراب شوند.

به عنوان مثال، تصور اینکه ممکن است گلوی شما در حین ارائه به شما برسد و ممکن است شروع به سرفه کنید، می تواند همان علائم گلودردی را ایجاد کند که تصور می کردید در طول ارائه برای شما اتفاق می افتد. چنین اضطراب های ناگهانی باعث می شود که سیستم عصبی مرکزی هجوم آدرنالین را در بدن ترشح کند، که تلاش شما را برای غیر واقعی جلوه دادن این رویدادها باطل می کند.

منشا اصلی اختلالات اضطرابی چیست؟

بیشتر افرادی که از اضطراب رنج می برند از غیرمنطقی بودن و غیرضروری بودن اضطراب خود نیز آگاه هستند. اکثر این افراد می دانند چه عواملی باعث نگرانی و اضطراب آنها می شود، اما هنوز نمی دانند چگونه آن را کنترل کنند.

افرادی که از این مشکل رنج نمی برند نمی توانند حس شرمندگی را که این افراد در هنگام انتقاد عزیزانشان تجربه می کنند، درک کنند. اختلالات اضطرابی می توانند به طور گسترده ای شامل اختلال اضطراب فراگیر (GAD)، اضطراب اجتماعی یا فوبیای جمعیت، اختلال وسواس فکری عملی (OCD)، فوبیای اجتماعی، فوبیا از مکان های شلوغ، اختلال استرس پس از سانحه (PTSD) و اختلال هراس باشند.

آیا فرار از ترس راه درستی برای مقابله با اضطراب است؟

همانطور که انتظار می رود، اگر از فردی بخواهید که بین فرار از چیزی که باعث ترس می شود و مواجهه با آن یکی را انتخاب کند، اکثر مردم فرار را انتخاب می کنند.

بیشتر بخوانید  امام جمعه باجستان در یک حادثه درگذشت

متأسفانه فرار مداوم از عاملی که منجر به ترس می شود، باعث می شود مغز آن را واقعی تصور کند و با وجود امن بودن مکان، آن را خطرناک و تهدیدکننده بداند. بنابراین، این کار منجر به تقویت علائم اضطراب هنگام مواجهه با عامل ترس می شود و با ایجاد یک حلقه بازخورد، سیستم عصبی را فعال می کند تا مغز را متقاعد کند که مکان یا موقعیت امن خطرناک است و دیگر امن نیست.

اضطراب می تواند بر سلامت پوست تأثیر بگذارد، از جمله آکنه، اگزما، اختلال ریزش مو، کهیر، پسوریازیس، روزاسه و پوسته پوسته شدن پوست، و اضطراب می تواند این علائم را افزایش داده و باعث بروز ناگهانی آنها شود.

زمانی که دیگر احساس امنیت و آرامش نمی کنید، پوست به این مشکل واکنش نشان می دهد. بنابراین با مدیریت بهتر اضطراب و نگرانی، پوست بهتر و سالم تری خواهید داشت.

پوست ما بازتابی از احساسات درونی ماست.

شناسایی اضطراب، مقابله با علل و ریشه های آن و در نهایت درمان آن، قدرت افراد را در کنترل احساسات و جلوگیری از آسیب های پوستی که ریشه روانی دارد، افزایش می دهد. دانستن نحوه مدیریت و کنترل اضطراب و ترس می تواند به آموزش و بازآموزی مغز شما و در نتیجه بهبود و تسکین پوست شما کمک کند.

چگونه از استرس جلوگیری کنیم؟

به طور منظم تمرین کن

یک رژیم غذایی سالم و متعادل داشته باشید

او چای سیاه می نوشد

تمرین مدیتیشن و یوگا

گوش دادن به موسیقی مورد علاقه خود (حداقل 1 ساعت در روز)

ارتباط کافی و موثر با دوستان

آیا تاثیر افسردگی بر روی پوست زنان بیشتر از مردان است؟

به طور کلی بدن زنان و مردان در مواجهه با افسردگی (به دلیل جنسیت) تفاوت چندانی با هم ندارند. با این حال، تأثیر افسردگی بر روی پوست زنان می تواند بیشتر نمایان شود.

دلیل این امر ظرافت پوست و صورت زنان است. اغلب به دلیل وجود ریش در صورت مردان، متوجه تغییراتی مانند کم آبی پوست یا چین و چروک های ریز نمی شویم. اینها تغییراتی است که می تواند به طور کلی بیشتر در چهره زنان ظاهر شود.

قسمت پایانی

با توجه به اطلاعاتی که در اختیار شما قرار داده ایم، به این نتیجه می رسیم که سلامت روح و جسم همیشه به هم بستگی دارد. معمولاً اولین علائم افسردگی با افسردگی، بی حالی و عدم اشتیاق نسبت به چیزهایی که زمانی به ما علاقه داشت ظاهر می شود. قبل از اینکه افسردگی همراه همیشگی شما شود، درمان را زیر نظر یک متخصص شروع کنید.

هرگز برای فرار از اضطراب به سیگار یا سایر دخانیات متوسل نشوید، مطمئناً این مواد مضر در نهایت مشکلاتی را به بیماری های شما اضافه می کنند که اولین آسیب آن در صورت شما ظاهر می شود. همچنین برای داشتن اعتماد به نفس لازم برای ایجاد ارتباطات اجتماعی، قدردانی از وجود خود و از بین بردن برخی بهانه های وجود افسردگی، همیشه می توانید به حفظ زیبایی و آراستگی خود توجه منطقی داشته باشید.


دیدگاهتان را بنویسید