تأکید ایرانسل بر به‌کارگیری فناوری موج میلیمتری در توسعه شبکه نسل پنج تلفن‌همراه



آنچه دیگران می خوانند:

ششمین کنفرانس بین المللی موج میلی متری و فناوری های تراهرتز (MMVaTT) که از 4 تا 6 بهمن ماه 1401 با حمایت ایرانسل در دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی برگزار می شود. بهمن با برگزاری تخصصی نشست «نقشه راه توسعه نسل آینده مخابرات» باند پنجم میلیمتری کار را ادامه داد.

ششمین کنفرانس بین‌المللی فناوری‌های امواج میلی‌متری و تراهرتز (MMVaTT) به همت مرکز محاسبات و ویژگی‌های دستگاه و زیرسیستم الکترومغناطیسی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، مرکز سامانه‌های کاربردی الکترومغناطیسی دانشگاه تهران و پژوهشگاه مخابرات تهران برگزار می‌شود. . و الکترومغناطیس کاربردی دانشگاه صنعتی امیر کبیر در روز این همایش نشست تخصصی راه دور مخابراتی نسل پنجم توسعه نقشه راه با حضور دکتر محمد رضوی زاده رئیس پژوهشگاه برگزار شد. گروه ارتباطات و فناوری اطلاعات، مهندس علی قهرمانی، رئیس گروه شبکه ایرانسل، دکتر وحید شاهمنصوری، رئیس مرکز پشتیبانی اول تحقیق و توسعه و مهندس بابک کاردل، معاون شبکه رایتل، در دانشکده مهندسی برق دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی میزبان دانشجویان و پژوهشگران بود و به صورت زنده از پلتفرم اسکای روم پخش شد.

در این نشست تخصصی، قائم مقام معاونت شبکه ایرانسل با بیان اینکه راه اندازی بیش از 350 سایت نسل پنجم تلفن همراه توسط ایرانسل، گفت: هدف ما این است که ایرانسل به سمت فناوری های بالاتر برود چرا که در حال حاضر تمام دنیا با استفاده از فناوری های موج.. آنها یک میلی متر پیشرفت کردند. به همین منظور از تیرماه سال جاری، اولین لوکیشن 5G مجهز به فناوری امواج میلیمتری را در ساختمان مرکزی ایرانسل راه اندازی کردیم. استفاده از فناوری های بالاتر با ظرفیت بالاتر که بیش از رشد سالانه ترافیک کاربر روی اپراتور است، ما را به ناچار از آن بهره می برد. زیرا این امر مستقیماً بر تجربه کاربر در استفاده از شبکه تأثیر می گذارد. با توجه به اینکه زیرساخت های نوری که یکی از مهم ترین زیرساخت های فناوری امواج میلی متری است، این زیرساخت در کشور به طور کامل آماده نیست و برای ورود فناوری های جدید مشکلاتی ایجاد می کند. ایرانسل آمادگی کامل دارد تا علاوه بر مشارکت ها و سرمایه گذاری هایی که تاکنون در زمینه فیبرهای نوری در شهرهای مختلف کشور انجام داده است، ظرفیت بیشتری را به این پروژه اختصاص دهد تا بتواند شبکه تلفن همراه مبتنی بر ارتباطات جدید را توسعه دهد. فن آوری ها آوردن

بیشتر بخوانید  دو پروژه بهداشتی در کشمیر افتتاح شد

این همایش با هدف گسترش دانش در حوزه نوظهور فناوری امواج میلی متری و تراهرتز، با ایجاد بستری مناسب برای گردهمایی دانشمندان، پژوهشگران و پژوهشگران برجسته دانشگاهی به منظور اشتراک و تبادل تجربیات آزمایشگاهی، صنعتی و نتایج پژوهشی و همچنین برای تشویق و حمایت از پژوهشگران برنامه ریزی شده است.

ایرانسل اولین ارائه دهنده 5G در ایران قصد دارد از فناوری امواج میلیمتری برای راه اندازی سایت های جدید 5G استفاده کند و اولین سایت 5G با این فناوری در فرکانس 28 گیگاهرتز از تیرماه 1300 در ساختمان مرکزی ایرانسل راه اندازی شده است. . با استفاده از این فناوری، پوشش شبکه در مراکز تجاری، مراکز تجاری و فضاهای بسته با سرعتی بالاتر از قبل امکان پذیر خواهد بود.

ایرانسل که از ابتدای سال 1401 با راه اندازی اولین سایت تجاری 5G در ایران از اول مردادماه 1398 فاز اول پروژه توسعه جامع 5G را در ایران آغاز کرد، اکنون با نصب و راه اندازی 351 سایت، رکورددار سرعت و تعداد سایت است. سایت های 5G در سراسر کشورها نسل پنجم در ایران است.

روابط عمومی ایرانسل


دیدگاهتان را بنویسید