طبق گزارش ها خبرگزاری مهر، علی صالحی در جلسه افتتاحیه ستاد استان برای صبر اظهار داشت: نهادینه سازی عدالت در جامعه مستلزم مشارکت مردم و ارتباط موثر با نخبگان ، معتمدان محلی و سازمان های غیردولتی و NGO ها است و به همین منظور ، دولت صبر قانون هرمزگان و انگیزه ای برای سازش شکل می گیرد.
صالحی گفت: گسترش صلح و سازش یکی از عالی ترین ارزش های انسانی است که در متون دینی بارها مورد تأکید قرار گرفته است و این موضوع اهمیت توجه به آن را دو چندان می کند.
وی افزود: برای ارتقا peace صلح و سازش در سطح جامعه ، “ستاد صبر” برگرفته از واژه های صلح ، آمرزش و رضایت در دستگاه قضایی تشکیل شده است تا موفقیت بیشتری در حل اختلافات و اصلاحات به دست آورد. ماهیت درک است.
رئیس قاضی هرمزگان با تأکید بر لزوم ایجاد جایگاه صلح و سازش در دیدگاه فرهنگی کشور ، یادآور شد: هدف “ستاد صبر” جمع بندی و اشاعه فرهنگ بخشش و کاهش تاخیر در است. موازی.
صالحی گفت: استفاده از ظرفیت روحانیت عالی ، ائمه جمعه ، جماعات ، معتمدین و معتمدین در کنار استفاده از فضای مجازی در سیستم سازی اهداف این ستاد بسیار م effectiveثر و مهم است.
رئیس شورای قضایی استان هرمزگان خاطرنشان کرد: راه اندازی نهضت مردمی صبر یکی از اقدامات مهم در این زمینه است و با توجه به اهداف پیش بینی شده پیش بینی می شود مشارکت عمومی افزایش یابد تا موفقیت خوبی در ستاد ایجاد شود از صبر
وی با اشاره به تأثیرات و ثمرات صلح و سازش خاطرنشان کرد: در آشتی ، اختلافات به طور اساسی حل می شود و درگیری پایان می یابد ، اما دعوا و اصرار بر اختلاف گاه منجر به ابهام و کینه می شود که این نقش لهجه ها مهم و مثر است. اختلافات و ستاد صبر برای ایجاد جو دوستی و برادری با جمع بندی صلح و سازش.
رئیس دادگستری هرمزگان در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه ارتقا peace صلح و سازش حرکتی به سوی اخلاق است ، تأکید کرد: وضعیت صبر در استان باید بزرگان ، معتمدین محلی ، افراد با نفوذ و افراد واجد شرایط را شناسایی کند که می توانند Zat al را اصلاح کنند. بین باید همکاری کند در سازماندهی صلح با متحدان و هیئت های صلح.
گفتنی است ، در این جلسه رئیس دادگستری استان هرمزگان تصمیمات اعضای ستاد کشوری استان را اعلام کرد و در نتیجه هیئت های صلح این ستاد رسما کار خود را آغاز کردند.