به گزارش ایرنا از “ایثار” ، سعید اوحدی در جشن عید غدیر خم و یاد شهدای منا که در مسجد جامع پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) برگزار شد ، افزود: آل سعود حاضر به پیکرهای پاک این شهدا را حتی پس از این فاجعه به کشور خود بازگردانید. اما ایران در میان 53 كشور تحت تأثیر تنها كشور بود كه با برنامه ریزی هوشمندانه مقام معظم رهبری و پیامی كه آنها صادر كردند ، توانستند پیكرهای مطهر شهدا را به كشور قدرت برگردانند.
وی فاجعه منا را یکی از سخت ترین لحظات زندگی خود خواند و گفت: فاجعه منا و شهادت جمعی حجاج در کشور به دلیل بی کفایتی دولت آل سعود که سردار حاجی علی عسگر از آن است فولادگر حتی از هشت سال اسارت یکی از این بستگان بود. این دردناک تر بود و سال ها بعد تجسم خاطرات او هنوز دشوار است.
رئیس بنیاد شهید ادامه داد: فلسفه یادآوری این شهدا از مناز همان فرمایش مقام معظم رهبری است که فرمودند فاجعه منا نباید فراموش شود. اگر با بصیرت نگاه کنیم ، باطن این فاجعه تلخ منا نیز نعمتی برای مظلومیت شهدای عزیز ماست که آثار آن را تا امروز شاهد بوده ایم و در آینده شاهد آن خواهیم بود.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران ، با اشاره به آیه “من یک مرد م faithfulمن هستم Sdqva we Ahdva upon Fmnhm I Qzy Nhbh Vmnhm I Yntzr we Bdlva Tbdyla” این آیه به عنوان نمونه ای از زندگی و شهادت شهدای منا و افزود: در این آیه باب امید را برای مردم باز می کند و صریحاً بیان می کند که این بخشی از قانون نظام آفرینش و خداست ، که انسانهای بزرگ همیشه سر راه ارزشهای خدا و اهل بیت ایستاده اند. البیت (ع) ، برخی از آنها در این راه موفق می شوند ، اما برخی دیگر در انتظار انسانهایی هستند که با خدا پیمان خود را حفظ کرده اند و بنابراین تغییری در اراده آنها ایجاد نمی شود.
اوحدی سردار شهید فولادگر را مصداق عینی افراد منتظر در آیه فوق دانست و افزود: این شهید بزرگوار سالهاست که در عملیات های مختلف در دفاع مقدس ، جنگ در لبنان ، بوسنی و هرزگوین و جبهه مقاومت اسلامی شرکت کرده و با شهدا مادام العمر زندگی کرد اما این سرنوشت خدا بود که از این حوادث جان سالم به در ببرد و منتظر شهادت او در حادثه منا باشد.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه سرلشکر حاج قاسم سلیمانی نمونه مهم دیگری از انسانهای منتظر در این آیه است ، گفت: حاج قاسم 40 سال به ارزشهای الهی آل البیت (ع) و اسلام پایبند بود. سالها ، شهادت بسیاری از دوستانش که آنها را دید ، اما او هنوز منتظر ماند و لحظه ای قولش را تغییر نداد و تغییر نکرد تا اینکه به آرزوی شهادت رویایی خود رسید ، به عنوان یک شهید در محور مقاومت و سپس کل خدمات و نفوذ شهید فولادگر خیلی گران بود.
معاون رئیس جمهور ضمن تشکر از برگزارکنندگان این مراسم و تدوین کتاب خاطرات و زندگی نامه شهید فولادگر ، گفت: جهنم ، نه شهدا و نه خانواده های شهدا نباید این مراسم را برگزار کنند زیرا شهدا “زیر رحم یرتسکون” هستند. و خانواده های بزرگ. ” شهدا خودشان مقام شفیع دارند. ما کسانی هستیم که باید در این مراسم ها و برنامه ها با این عزیزان ارتباط برقرار کنیم.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پایان تأکید کرد: شهدای مینا در بالاترین سطحی که انسان در عالم خلقت می فهمد به شهادت رسیدند. فلسفه بزرگداشت این شهدای عزیز همان فرمایش مقام معظم رهبری است که فرمود فاجعه منا نباید فراموش شود.
در بخشی از این مراسم با حضور خانواده شهید و نویسنده کتاب ، کتاب زندگینامه سردار شهید علی عسگر فولادگر با عنوان “فولاز” افتتاح شد.