بی تفاوتی فوتبالیست های خوزستان با ورود خارجی ها از چند درجه به حومه



ایسنا / خوزستان یک مربی فوتبال گفت به اعتقاد ما باید از سرمایه محلی استان در تیم های لیگ برتر خوزستان بهره ببریم و اجازه ندهیم بودجه ای که خوزستان ساخته و پرداخت کرده است به راحتی به استان های دیگر برود: “متاسفانه ما بازیکنان درجه دو یا سوم خارجی هستیم که از که استان ما سرمایه های محلی زیادی دارد و حضور این بازیکنان بازیکنان خوزستان را بی انگیزه کرده است.

هوشنگ لوینیان در گفت وگو با ایسنا ، با بیان اینکه چرخه آموزش در مدارس فوتبال اشتباه است ، اظهار داشت: من معتقدم که یک مربی خوب به ابزار نیاز دارد و پیشرفت بازیکنان به تعدادی امکانات نیاز دارد که باید برای مربی فراهم شود ، اما کسانی که معتقدند در آموزش عالی. لیگ استان و کشور توسعه و پیشرفت بازیکنان با آتیه تا آنجا که به آنها مربوط می شود بسیار قوی نیست ، اما باید دید که این بازیکن در خوزستان چگونه رشد می کند در حالی که منتظر انحلال تیمش در هر زمانی. بنابراین باید وسایل مورد نیاز مربی تهیه شود تا مربی بتواند از تجهیزات و البته بدون نگرانی برای ساخت بازیکن استفاده کند. در حال حاضر ، ما فقط در مورد نتیجه فکر می کنیم و روند را در مرحله بعد ذخیره می کنیم.

وی افزود: مسئله اصلی این است که اکثر مدارس فوتبال که در حال حاضر فعالیت می کنند ، علی رغم نظارت هیئت فوتبال ، متأسفانه از کارآیی و نتایج لازم در رشد و شکوفایی استعدادهای فوتبال برخوردار نیستند و بیشتر اوقات فقط این اوقات فراغت را پر می کنند. البته شاهد هستیم که پیشکسوتان از هر استان یا شهرستانی مدارس فوتبال و استعدادهای آموزشی را راه اندازی می کنند که شاید تنها نقطه امید در چنین مدارس فوتبال باشد ، اما این کافی نیست. متأسفانه در بیشتر اوقات از معلمان جوان و کم تجربه استفاده می شود ، خصوصاً در آموزش به جوانان ، و این قطعاً بزرگترین اشتباه است ، زیرا مهمترین نکات آموزشی را باید افراد آگاه و باتجربه در ذهن بکر و دست نخورده این نوزادان قرار دهند. .

بیشتر بخوانید  قیمت هر کیلوگرم خرما از پیارم 70 هزار تن است

وی گفت: “کار با جوانان دشوارتر از کار با بزرگسالان است زیرا آنها اساساً باید در مهارت های فوتبال آموزش ببینند.” مهارت هایی مانند کنترل توپ ، تکنیک های اساسی و تکنیک های بازی. در ایران ما در یک بازی گروهی کار نمی کنیم و فوتبال به معنای کنترل توپ ، حرکت و پاس دادن و قرار دادن خود در موقعیتی است که بتوانید برای تیم خود موثر باشید.

وی گفت: متأسفانه باشگاه ها از بازیکنان اصلی در تیم های اصلی استفاده نمی كنند. “همه تیم های جهان بازیکنان را از پایه به تیم اصلی هدایت می کنند.” به عنوان مثال ، رئال مادرید از پنج بازیکن خود در ترکیب اصلی استفاده می کند ، اما در اینجا ، من معتقدم ، زیرا قوانین فیفا آنها را مجبور به عضویت در تیم کرده است ، آنها در سطح کار می کنند و پس از آن بودجه هزینه نمی کنید.

لوینیان در پاسخ به این سوال که مشکل اصلی فوتبال خوزستان چیست و راه حل آن را چه می دانید؟ وی گفت: پاسخ س theال اندازه کتاب است؛ مشکلات زیادی در فوتبال خوزستان وجود دارد که برای مطالعه به زمان بیشتری نیاز دارد ، اما من فکر می کنم مهمترین مشکل فعلی فوتبال در استان و کل کشور عدم برنامه ریزی مناسب است که باعث مشکلات زیر می شود.

وی افزود: فوتبال خوزستان می تواند به دوره اوج خود بازگردد ، به شرط آنكه مدیران ورزشی توانمند برنامه صحیح و مدونی را در پیش بگیرند. خوزستان برای پیشرفت در مربیگری و فوتبال پایه نیاز به پیشرفت دارد تا بتواند با همان قدرت گذشته استان های دیگر را دنبال کند. در خوزستان ، ما همیشه می گوییم که باید با جوانان کار کنیم تا قوی باشیم ، اما این بیشتر یک شعار است تا یک واقعیت. امروزه مدارس فوتبال بسیاری در خوزستان تأسیس شده است ، بیشتر مربیان این مدارس جوان و کم تجربه هستند ، در حالی که هرکسی که می خواهد فوتبالیست های جوان را تربیت کند باید از تجربه و دانش بالایی برخوردار باشد تا بتواند موثر واقع شود.

بیشتر بخوانید  شبکه انتقال برق به شدت فرسوده است / سرانه مصرف برق ایران کمتر از جهانی است

مربی سابق تیم فوتبال استقلال خوزستان با بیان اینکه امروز باید دست به دست هم دهیم و بستری فراهم کنیم تا پیشکسوتان خوزستانی دوباره وارد زمین شوند و تجربیات ارزشمند خود را به نسل امروز منتقل کنیم ، افزود: اما نکته این است که باشگاه تا چه حد آیا تیم های ورزشی از ایده ها و نظرات متخصصان پیشکسوتان واقعی و تحصیل کرده استفاده می کنند؟ فوتبال خوزستان از پتانسیل بالایی برخوردار است – از مربی به بازیکن ، از مدیر به سرپرست تیم ، همه و همه باید با یکدیگر همدلی داشته باشند و این اتحادیه می تواند رمز موفقیت فوتبال باشگاهی ما باشد. افسوس که فوتبال روستاها از گذشته باشکوه خود فاصله دارد. بازی ها و مدارس محله کجاست؟ استعدادهای زیادی در همان محله و مسابقات مدارس کشف شد ، اما اکنون چه باید کرد؟ این بازیکن در حال حاضر به رده سنی جوانان صعود می کند ، اما پس از آن مشخص نیست که این استعداد چه خواهد شد. فوتبال اکنون جذابیتی ندارد و اینکه باشگاه های خوزستان بازیکنانی از استان های دیگر جذب می کنند ، استعدادهای خوزستان را تحت تأثیر قرار داده و نادیده گرفته شده است. از این نظر فوتبال خوزستان ضربه سختی دیده است و می بینید که خوزستان سهمی در تیم ملی بزرگسالان ندارد. در فوتبال خوزستان ، کاربلد ها بی خانمان شدند و حقوق مربیان محلی ضایع شد. مدیران باشگاه ها می توانند از پیشکسوتان فوتبال خوزستان به عنوان مشاور ، کمیته های فنی و مدیران فنی استفاده کنند ، اما این کار را نمی کنند.

وی گفت: “پیشرفت واقعی فوتبال نیاز به عزم ملی دارد.” امروزه تحقق هر برنامه یا اجرای هر برنامه ای به مشارکت جمعی ، به ویژه فوتبال بستگی دارد که یک پدیده اجتماعی و ملی است و این برای فوتبال اهمیت بیشتری دارد. رشد و توسعه فوتبال روندی طولانی مدت است و احیای فوتبال در خوزستان در گذشته باید با حوصله و تحولات اساسی در همه زمینه ها و ابعاد مدیریت فوتبال انجام شود. این به معنای داشتن برنامه ای است که شکل بهتر باشگاه ها و نحوه مدیریت تیم در سال های آینده ، تجهیز منابع مالی ، نیروی متخصص و … را تنظیم می کند. در عین حال ، مردم نباید انتظار معجزه داشته باشند.

بیشتر بخوانید  انتقام سخت و ویرانگر در انتظار رژیم صهیونیستی است

لوینیان گفت: خوزستان بزرگترین مخزن فوتبال ایران و مهد فوتبال است و همیشه 8-9 بازیکن که در تیم ملی قرار گرفتند خوزستانی بودند اما حالا چه اتفاقی افتاده که به ندرت بازیکنی در تیم ملی وجود دارد؟ من معتقدم ما باید از تیم های خانگی استانی در تیم های لیگ برتر استفاده کنیم و نباید اجازه دهیم سرمایه های ساخته شده و پرداخت شده توسط خوزستان به راحتی به استان های دیگر بروند. متأسفانه ، ما بازیکنان درجه 2 یا 3 خارجی را جذب می کنیم ، در حالی که استان ما سرمایه بسیار بومی دارد. در هر صورت حضور این بازیکنان باعث بی انگیزگی بازیکنان خوزستان شده است در حالی که با به خدمت گرفتن بازیکنان خوزستانی می توانیم نتایج بهتری کسب کنیم.

وی همچنین به لیگ برتر فوتبال خوزستان گفت: این رقابت ها تنها مواردی است که بازیکنانی که به سطوح بالاتر لیگ های ملی نرسیده اند در آن فعال هستند و من چندین مسابقه را از نزدیک تماشا کرده ام و از سطح قابل قبولی برخوردار هستم. مربیان محلی که به دلیل ثروت در این لیگ کار می کنند ، مطمئناً می توانند استعدادهای محلی کمتر شناخته شده را پرورش دهند. فوتبال کشور باید از نتایج این لیگ استفاده کند تا انگیزه و امید را برای بازیکنان دیگر ایجاد کند. در این دوقطبی ها همه به جای مدیران این تیم ها در لیگ برتر خوزستان شغل خود را رها کردند اما عشق آنها به فوتبال خوزستان باعث شد زندگی شخصی خود را پشت سر بگذارند و با مشکلات دست و پنجه نرم کنند و سپس مورد حمایت مسئولان مربوطه قرار نگیرند. بودن.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید