مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

بیورینگ بادمجان یا بورانی بادمجان یک پیش غذای متفاوت | طرز تهیه بورانی بادمجان +ویدئو

Picture of به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


طرز تهیه بورانی بادمجان

 

بیورینگ بادمجان، که به عنوان “بورانی بادمجان” هم شناخته می‌شود، یک پیش غذای خوشمزه و مجلسی است که اصالت آن به خاورمیانه و به خصوص کشور لبنان می‌رسد. این غذا از ترکیب بادمجان پخته شده، مرغ یا گوشت چرخ‌کرده، گردو، سس ماست و سبزیجات معطر تهیه می‌شود. 

مواد لازم برای بیورینگ بادمجان:

* 3 عدد بادمجان

* 1 عدد پیاز

* 1 عدد سیب زمینی

* نصف سینه مرغ

* نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و زردچوبه

* 8 عدد گردوی خرد شده

مواد لازم برای سس:

* 2 قاشق غذاخوری سس مایونز

* 2 قاشق غذاخوری ماست

* نمک و فلفل سیاه

* 1 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده

مراحل پخت:

1. بادمجان ها را به مدت 10 دقیقه در آب و نمک خیس کنید تا تلخی آنها گرفته شود. سپس آبکش کرده و خشک کنید.

2. بادمجان ها، پیاز و سیب زمینی را نگینی خرد کنید.

3. مرغ را نیز به صورت نگینی خرد کنید.

4. در یک تابه کمی روغن بریزید و پیاز را تفت دهید تا نرم و شفاف شود.

5. سپس بادمجان ها را اضافه کنید و به همراه پیاز تفت دهید تا کمی نرم شوند.

6. سیب زمینی ها، مرغ، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و زردچوبه را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا سیب زمینی ها نیز کمی نرم شوند.

7. گردوهای خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید.

8. از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود.

9. در یک کاسه، سس مایونز، ماست، نمک، فلفل سیاه و جعفری را با هم مخلوط کنید.

10. مخلوط بادمجان را داخل ظرف مورد نظر بریزید و سس را روی آن بریزید.

بیشتر بخوانید  از نمایشگاه طلا و جواهر شیراز چه خبر؟

11. به دلخواه می توانید بیورینگ بادمجان را با نان یا سبزیجات سرو کنید.

نکات:

* می توانید از انواع سبزیجات دیگر مانند فلفل دلمه ای، هویج و قارچ نیز در این غذا استفاده کنید.

* برای اینکه بیورینگ بادمجان طعم دودی داشته باشد، می توانید قبل از سرخ کردن، بادمجان ها را روی شعله مستقیم گاز یا ذغال کباب کنید تا کمی دودی شوند.

* این غذا را می توانید به عنوان پیش غذا یا فینگرفود سرو کنید.

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *