بیندی کوفته، ترکیبی خوشمزه و لذیذ | طرز تهیه بیندی کوفته +ویدئو


طرز تهیه بیندی کوفته 

 

بیندی کوفته یک غذای خوشمزه و لذیذ است که از ترکیب کوفته و سس بیندی تهیه می شود. کوفته ها از گوشت چرخ کرده، پیاز، سیر، فلفل کاپیا، جعفری، آرد سوخاری، نمک، فلفل سیاه، زیره، فلفل قرمز و پول بیبر تهیه می شوند. سس بیندی از بادمجان کبابی، کره، آرد، شیر، نمک و فلفل سیاه تهیه می شود.

مواد لازم

* مواد کوفته:

    * گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم

    * پیاز کوچک رنده شده: ۱ عدد

    * سیر: ۱ حبه

    * فلفل کاپیا خرد شده: ۱/۲ پیمانه

    * جعفری خرد شده: ۱ پیمانه

    * آرد سوخاری: ۱/۴ پیمانه

    * نمک: ۱ قاشق چایخوری

    * فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری

    * زیره: ۱ قاشق چایخوری

    * فلفل قرمز: ۱ قاشق چایخوری

    * پول بیبر: ۱ قاشق چایخوری

* مواد بیندی:

    * بادمجان متوسط: ۳ عدد

    * کره: ۲ قاشق غذاخوری

    * آرد: ۲ قاشق غذاخوری

    * شیر: ۲ لیوان

    * نمک: ۱ قاشق چایخوری

    * فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری

    * پنیر رنده شده: به مقدار لازم

طرز تهیه

۱. ابتدا تمام مواد کوفته را داخل کاسه ای بریزید و با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند. سپس به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا منسجم شوند.

۲. بادمجان ها را چند جا سوراخ کنید و در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه بپزید تا نرم شوند. سپس پوست آنها را بگیرید و با چاقو ریز خرد کنید.

بیشتر بخوانید  عزیزم گفتگوی بنده و تکراری!

۳. در یک تابه کره و آرد را تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. سپس شیر را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا سس غلیظ شود.

۴. بادمجان خرد شده، نمک، فلفل سیاه و پنیر رنده شده را به سس اضافه کنید و هم بزنید.

۵. کوفته ها را به شکل دلخواه درآورید و در روغن داغ سرخ کنید.

۶. سس بیندی را کف ظرف سرو بریزید و کوفته ها را روی آن بچینید.

۷. مقداری پودر فلفل قرمز را با روغن باقیمانده از سرخ کردن کوفته ها مخلوط کنید و روی کوفته ها بریزید.

۸. با جعفری خرد شده تزئین کنید و سرو کنید.

نکات

* می توانید به مواد کوفته مقداری ادویه جات دیگر مانند زردچوبه، آویشن یا دارچین نیز اضافه کنید.

* برای تهیه بادمجان کبابی، می توانید از فر، منقل یا اجاق گاز استفاده کنید.

* اگر سس بیندی شما خیلی غلیظ شد، می توانید مقداری شیر به آن اضافه کنید.

* می توانید از هر نوع پنیر رنده شده ای که دوست دارید برای تهیه این غذا استفاده کنید.

نوش جان!

دیدگاهتان را بنویسید