طرز تهیه بیندی کوفته
بیندی کوفته یک غذای خوشمزه و لذیذ است که از ترکیب کوفته و سس بیندی تهیه می شود. کوفته ها از گوشت چرخ کرده، پیاز، سیر، فلفل کاپیا، جعفری، آرد سوخاری، نمک، فلفل سیاه، زیره، فلفل قرمز و پول بیبر تهیه می شوند. سس بیندی از بادمجان کبابی، کره، آرد، شیر، نمک و فلفل سیاه تهیه می شود.
مواد لازم
* مواد کوفته:
* گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
* پیاز کوچک رنده شده: ۱ عدد
* سیر: ۱ حبه
* فلفل کاپیا خرد شده: ۱/۲ پیمانه
* جعفری خرد شده: ۱ پیمانه
* آرد سوخاری: ۱/۴ پیمانه
* نمک: ۱ قاشق چایخوری
* فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری
* زیره: ۱ قاشق چایخوری
* فلفل قرمز: ۱ قاشق چایخوری
* پول بیبر: ۱ قاشق چایخوری
* مواد بیندی:
* بادمجان متوسط: ۳ عدد
* کره: ۲ قاشق غذاخوری
* آرد: ۲ قاشق غذاخوری
* شیر: ۲ لیوان
* نمک: ۱ قاشق چایخوری
* فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری
* پنیر رنده شده: به مقدار لازم
طرز تهیه
۱. ابتدا تمام مواد کوفته را داخل کاسه ای بریزید و با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند. سپس به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا منسجم شوند.
۲. بادمجان ها را چند جا سوراخ کنید و در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه بپزید تا نرم شوند. سپس پوست آنها را بگیرید و با چاقو ریز خرد کنید.
۳. در یک تابه کره و آرد را تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. سپس شیر را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا سس غلیظ شود.
۴. بادمجان خرد شده، نمک، فلفل سیاه و پنیر رنده شده را به سس اضافه کنید و هم بزنید.
۵. کوفته ها را به شکل دلخواه درآورید و در روغن داغ سرخ کنید.
۶. سس بیندی را کف ظرف سرو بریزید و کوفته ها را روی آن بچینید.
۷. مقداری پودر فلفل قرمز را با روغن باقیمانده از سرخ کردن کوفته ها مخلوط کنید و روی کوفته ها بریزید.
۸. با جعفری خرد شده تزئین کنید و سرو کنید.
نکات
* می توانید به مواد کوفته مقداری ادویه جات دیگر مانند زردچوبه، آویشن یا دارچین نیز اضافه کنید.
* برای تهیه بادمجان کبابی، می توانید از فر، منقل یا اجاق گاز استفاده کنید.
* اگر سس بیندی شما خیلی غلیظ شد، می توانید مقداری شیر به آن اضافه کنید.
* می توانید از هر نوع پنیر رنده شده ای که دوست دارید برای تهیه این غذا استفاده کنید.
نوش جان!