بیماری AL S را بیشتر ملاقات کنید


ALS چیست؟
اسکلروز جانبی آمیوتروفیک ALS یک بیماری بدخیم عصبی است که مغز و ماهیچه ها را به هم متصل می کند. این بیماری به تدریج سلول های این اعصاب را فلج می کند و در نتیجه اعصاب نمی توانند سیگنال های مغزی را به ماهیچه ها منتقل کنند. به این ترتیب عضلاتی که باعث حرکت در بدن می شوند به تدریج نازک شده و قدرت کمتری پیدا می کنند. کارایی آنها به طور مداوم در حال کاهش است و در نهایت به طور کامل از بین می رود.

در تصویر زیر تفاوت بین عصب و زنجیره عضلانی سالم و عصب و زنجیره عضلانی آسیب دیده ناشی از ALS را مشاهده می کنید:

بیماری AL  S را بیشتر ملاقات کنید

بیماری ALS، درمان ALS

سمت چپ: اعصاب و عضلات سالم
سمت راست: اعصاب و عضلات آسیب دیده توسط ALS

علائم
علائم این بیماری ضعف عضلات و همچنین خستگی مفرط است. این بیماری می تواند در دست ها یا پاها یا ماهیچه هایی که برای گفتار و بلع استفاده می شوند شروع شود. به عنوان مثال، بیمار متوجه می شود که پای او دائماً پیچ خورده است. غذا و نوشیدنی به گلویش می‌پرد. یا مثلا بستن دکمه های لباس یا باز و بسته کردن شیر آب مشکل است. ALS یک بیماری “پیشرونده” است. این بدان معنی است که بیماری به طور منظم پیشرفت می کند و بدن به عقب می رود. علت دقیق ALS ناشناخته است.

مقابله با بیماری
آه، ممنون. LS مسری نیست. این بیماری معمولا با درد همراه نیست و به هوشیاری بیمار آسیبی نمی رساند. قوای پنج گانه: چشایی، بینایی، بویایی، شنوایی و لامسه (و همچنین سیستم هضم، جذب و دفع غذا، روده و مثانه از دسترس بیماری خارج است. به تدریج عضله بیشتر – به استثنای عضله قلب ) در بدن بیمار آسیب دیده است.از فردی به فرد دیگر متفاوت است.اما میانگین طول عمر این بیماران بین سه تا پنج سال پیش بینی می شود.افرادی هستند که بیش از ده سال با این بیماری زندگی کرده اند. اما ممکن است) مثال پروفسور استیون هاوکینز، دانشمند و فیزیکدان انگلیسی 69 ساله است که از سن 22 سالگی از ALS رنج می برد و به مدت 47 سال زندگی پرباری داشته است.

بیشتر بخوانید  تشخیص و علائم سندرم QT کیوتی

بیماری AL  S را بیشتر ملاقات کنید

بیماری ALS، درمان ALS

علت بیماری
علت دقیق این بیماری هنوز مشخص نشده است. این می تواند بزرگسالان را در هر سنی تحت تاثیر قرار دهد، اما بیشتر افراد در سنین 40 تا 60 سالگی به آن مبتلا می شوند. طبق آمار پزشکی، مردان بیش از زنان در معرض این بیماری قرار دارند. درصد جذب کوچک e. ال. S به دلیل میراث این بیماری است. اما جنبه ارثی این بیماری بسیار نادر است. در آن صورت اغلب مدت ها در خانواده شناخته می شوند و تعدادی دیگر مبتلا می شوند.

شفا و شفا
متاسفانه تاکنون درمانی برای این بیماری پیدا نشده است. همچنین در حال حاضر هیچ درمانی برای این بیماری وجود ندارد. تنها دارویی که روند بیماری را اندکی به تاخیر می اندازد و اکثر پزشکان آن را برای بیماران مبتلا به ALS تجویز می کنند، قرص ریلوزول است. این دارو تا حدودی (به طور متوسط ​​برای سه ماه) سرعت بیماری را کاهش می دهد.

تحقیق عملی
در حال حاضر تحقیقات عملی زیادی در مورد این بیماری در سراسر جهان وجود دارد. مراکز درمانی کشورهای اروپایی و آمریکا و … با همکاری یکدیگر ریشه قطعی این بیماری، عوامل ژنتیکی و ارثی و در نهایت کشف دارو و درمان این بیماری را دنبال می کنند. به عنوان مثال در هلند، سه مرکز پزشکی و تحقیقاتی ALS در سه بیمارستان دانشگاهی این کشور ایجاد شده است. هر مرکز متشکل از یک تیم ALS متشکل از چندین متخصص مغز و اعصاب، پزشک توانبخشی، فیزیوتراپ، کاردرمانگر، لکوپودیست، متخصص تغذیه، پرستار، روانشناس و پرستار است. علاوه بر انجام کار تحقیقاتی متمرکز بر این بیماری، این تیم در زمینه تشخیص بیماری نیز فعالیت می‌کند. ال. آنها همچنین در هدایت و راهنمایی مداوم افراد مبتلا به بیماری تخصص دارند.
منبع: shabnama.mihanblog.com

بیشتر بخوانید  آیا شخصی که به کرونا مبتلا شده تا 6 ماه از کرونا مصونیت دارد ؟


دیدگاهتان را بنویسید