چشم را می توان یکی از مهم ترین و حساس ترین قسمت های بدن دانست که مراقبت از این اندام حساس و مراقبت از آن می تواند از بسیاری از بیماری ها و آسیب های چشمی پیشگیری کرده و یا به حداقل برساند.
بارزترین و شایع ترین مشکلات چشمی ضعف چشم و ضعف بینایی است که برای پیشگیری از آن ابتدا معاینه و معاینات به موقع چشم به ویژه در کودکان توصیه می شود.
دوم اینکه تغذیه مناسب و تحویل مواد مورد نیاز برای تقویت چشم بسیار مهم است.
در متن زیر یک مجله دلگرم کننده برای راهنمایی بیشتر کاربران عزیز چند نکته پزشکی وجود دارد که امیدواریم مورد استفاده شما قرار گیرد. با ما همراه باشید ….
ویتامین A
زیرا ویتامین A باعث تقویت چشم و جلوگیری از ضعف چشم بسیار مهم است، در هویج بیشتر از سایر غذاها یافت می شود.
مطالعات نشان داده است که میزان ویتامین A موجود در هویج متوسط دو برابر مقدار توصیه شده روزانه است، بنابراین مصرف این سبزی برای تقویت چشم بسیار موثر است.
البته غذاهای دیگری نیز وجود دارند که حاوی مقادیر زیادی ویتامین A و سایر مواد مغذی لازم برای سلامت چشم و پیشگیری از ضعف چشم هستند.
بیماری خفیف چشم و چند نکته درمانی
روی
مطالعات دیگر نشان داده اند که روی از چشم در برابر شب کوری محافظت می کند زیرا روی بخشی از آنزیمی است که تعداد رادیکال های آزاد را کاهش می دهد، بنابراین در جذب ویتامین A موثر است. روی را می توان در غذاهای دریایی، جوانه گندم و آجیل یافت.
چربی های امگا 3
چربی ها نیز برای از ضعف و سلامت چشم جلوگیری کنید چشم ها ضروری هستند اسیدهای چرب اجزای سازنده چربی هستند و برخی از آنها ضروری نامیده می شوند زیرا بدن نمی تواند آنها را تولید کند و باید با مواد غذایی تامین شود آنها نقش مهمی دارند.
کمبود این مواد به ویژه چربی های امگا 3 در بزرگسالان می تواند باعث شود ضعف چشم حتی کاهش مطالعات می تواند نشان دهد که کمبود طولانی مدت می تواند باعث آسیب به شبکیه شود، زیرا بدن هر دو اسید چرب ضروری را به پروستاگلاندین تبدیل می کند که یکی از اثرات آن کمک به دفع مایع چشم و تنظیم فشار داخل جمجمه است.
بهترین منبع امگا 3 ماهی است و مقدار توصیه شده آن دو بار در هفته است. به طور کلی، غذاهایی که برای داشتن چشم سالم توصیه می شوند عبارتند از:
روغن جگر ماهی، جگر و هویج حاوی ویتامین A، اسفناج و کلم حاوی لوتئین و گزانتین، فلفل، کلم، توت فرنگی و پرتقال به دلیل ویتامین C؛ تخمه آفتابگردان، بادام، فندق با ویتامین E،
آجیل و غذاهای دریایی نیز سرشار از سلنیوم هستند، جوانه گندم و آجیل به دلیل محتوای روی مهم هستند و ماهی سرشار از اسیدهای چرب ضروری است.
مترجم: Farnuš Amini
یک مجله دلگرم کننده