مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

بیماران مبتلا به فشار خون باید در مصرف اسفناج و کرفس احتیاط کنند

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


وی در خصوص مصرف مواد نشاسته ای در افراد مبتلا به فشار خون گفت: اگر مواد نشاسته ای کامل و نرم هستند مصرف آن خوب است اما اگر تصفیه شده و بدون سبوس باشد باید با احتیاط مصرف شود.

بیماران مبتلا به فشار خون باید در مصرف اسفناج و کرفس احتیاط کنند

کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: برخی سبزیجات مانند اسفناج و کرفس دارای سدیم زیادی هستند و بیمارانی که فشار خون کنترل نشده دارند باید در مصرف این دو نوع سبزی احتیاط کنند.

بیماران مبتلا به فشار خون باید در مصرف اسفناج و کرفس احتیاط کنند

به گزارش ایسنا، «مژگان خطیبی» در این خصوص افزود: سدیم می تواند فشار خون را افزایش دهد.

وی خاطرنشان کرد: به افرادی که فشار خون طبیعی دارند توصیه می شود از مواد غذایی کم نمک مانند سه گرم نمک که یک فرد عادی می تواند روزانه 1 تا 1.5 گرم مصرف کند، استفاده کنند.

کارشناس تغذیه از دانشگاه علوم پزشکی کرمان نیز گفت: چاقی می تواند اولین و مهمترین عامل فشار خون از نظر رژیم غذایی باشد.

«فشار خون بالا می تواند یکی از عوارض جانبی چاقی باشد. افراد چاق برای کنترل فشار خون خود باید وزن خود را با ورزش مناسب کنترل کنند.

خطیبی گفت: فرد چاق در صورت رسیدن به وزن طبیعی به راحتی می تواند فشار خون خود را کاهش دهد.

کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی کرمان توصیه کرد: افرادی که فشار خون دارند طبق نظر پزشک فعالیت بدنی داشته باشند.

وی گفت: مصرف مواد غذایی پرکالری، چربی، فست فود و قند می تواند باعث چاقی در افراد شود و از عوارض ثانویه فشار خون بالا باشد.

این متخصص تغذیه گفت: غذاهایی مانند چیپس و پفک که کالری دارند اما ارزش غذایی ندارند نیز می توانند فشار خون را افزایش دهند.

بیشتر بخوانید  آیا درمان چاقی با جراحی بای پس معده خطرناک است؟

خطیبی به افراد مبتلا به فشار خون توصیه کرد: میوه و سبزی را در 2 تا 3 وعده در روز مصرف کنند.

وی گفت: افرادی که فشار خون کنترل نشده دارند باید از غذاهای بدون نمک استفاده کنند زیرا خود غذاهای بدون نمک سدیم کمی دارند.

کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان اینکه مصرف شیرینی ها و قندهای ساده در افراد مبتلا به فشار خون بالا محدود است، گفت: قندهای ساده پرکالری هستند و چون قندهای ساده باید کنترل شوند، قندهای ساده باید کنترل شوند. محدود شود.

خطیبی توصیه می کند: بیمار مبتلا به فشار خون باید سعی کند از غذاهای طبیعی استفاده کند و از مصرف چربی و سرخ کردنی پرهیز کند.

وی در خصوص مصرف مواد نشاسته ای در افراد مبتلا به فشار خون گفت: اگر مواد نشاسته ای کامل و نرم هستند مصرف آن خوب است اما اگر تصفیه شده و بدون سبوس باشد باید با احتیاط مصرف شود.

متخصص تغذیه دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: در صورت بالا بودن چربی خون افراد مبتلا به فشار خون از مصرف چربی های اشباع شده مانند چربی گوشت قرمز و پوست مرغ خودداری کنند و استفاده از گوشت سفید برای این نوع توصیه می شود. از بیماری . . بیماران.

خطیبی گفت: بیمار مبتلا به فشار خون حتما باید لبنیات را به صورت کم چرب مصرف کند، زیرا چربی شیر منجر به افزایش کلسترول خون می شود که باعث افزایش فشار خون می شود.

این متخصص تغذیه خاطرنشان کرد: روغن هایی مانند کنجد و زیتون به دلیل اکسیداسیون بالا می توانند برای روغن های دیگر مناسب باشند اما این بدان معنا نیست که می توان به میزان دلخواه از آن استفاده کرد.

بیشتر بخوانید  12 خاصیت بی نظیر گیاه و روغن منداب برای سلامتی بدن

وی افزود: روغن زیتون به دلیل داشتن نوع اسیدهای چرب مناسب تر، از درجه اکسیداسیون پایینی برخوردار است، بنابراین باید به عنوان روغن سالاد یا پس از پخت به غذا اضافه شود.

منبع: عصر ایران


ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *