بهتر است مواد لازم برای تهیه همبرگر پفکی را از قبل آماده کنید و دقایقی قبل از شروع پخت و پز از یخچال خارج کنید تا تمام مواد غذایی هم دما شده و ترکیب کردن آنها با یکدیگر راحتتر باشد.
لوازم مورد نیاز برای تهیه همبرگر پفکی
علاوه بر مواد اولیه برای تهیه همبرگر پفکی، نیاز است که لوازم مورد نیاز تهیه این نوع همبرگر را هم از قبل آماده کنید تا دسترسی به آنها راحت باشد. میکسر، یکی از دستگاههای مورد نیاز به این منظور است. راز پفکی شدن همبرگر در فست فودها، استفاده از میکسر به جای چرخ گوشت برای آماده سازی گوشت همبرگری است.
تخته خرد کن، چند چاقوی تمیز، کاسه بزرگ برای مخلوط کردن ترکیب، تابهای با اندازه مناسب برای سرخ کردن همبرگرها و قالب همبرگرساز از دیگر لوازمی هستند که برای پخت همبرگر به صورت پفکی به آنها نیاز است. البته برای پخت همبرگر در خانه میتوان بعضی از این لوازم را حذف کرد. برای مثال قالب همبرگرساز ابزاری خانگی نیست و به جای آن میتوان از قدرت دست برای شکل دادن و فشردهسازی همبرگرها استفاده کرد.
روش تهیه
برای تهیه یک همبرگر ترد و پفکی با بافتی نرم و اشتها برانگیز، ابتدا باید لوازم مورد نیاز و مواد اولیه را تهیه کرد. بعد از تهیه این مواد و وسایل میتوان پخت همبرگر را آغاز کرد. به جز مواد اولیه که یکی از رازهای پفکی شدن همبرگر هستند، دقت به مراحل و جزئیات پخت هم در تهیه همبرگر از نوع پفکی بیتاثیر نیست. مراحلی که برای تهیه همبرگر پفکی باید انجام شوند، عبارتند از:
آمادهسازی پیاز
در اولین مرحله برای پخت همبرگر پفکی باید پیاز را رنده کرد. البته امکان ریختن این ماده غذایی در میسکر و خرد کردن آن با همین وسیله هم وجود دارد. چه در رنده کردن و چه در ریز کردن با میکسر باید به پورهای شدن پیاز دقت کرد. همچنین برخلاف پخت کباب کوبیده در تهیه همبرگر نیازی به گرفتن آب پیاز نیست.
میکس کردن گوشت
پس از آمادهسازی پیاز نوبت به آمادهسازی گوشت همبرگر میرسد. گوشت همبرگر هم برای تهیه نوع پفکی این غذا باید در میکسر ریخته شود. استفاده از میکسر مهمترین راز پفکی شدن همبرگر در خانه است. برای استفاده راحتتر از میکسر بهتر است گوشتها را از قبل ریز و به تکههای کوچک تقسیم کرد.
ترکیب گوشت و پیاز
در مرحله بعد باید گوشت و پیاز را ترکیب کرد. بهتر است این مرحله هم با میکسر انجام شود تا فشار زیادی به دست وارد نشود و مواد به صورت یکدست و یک اندازه ترکیب شوند.
افزودن ادویهها و پنیر
بعد از اینکه گوشت و پیاز به خوبی مخلوط شدند، نوبت به مزهدار کردن آنها میرسد. برای مزهدار کردن باید از ادویههای گفته شده استفاده کرد. ابتدا باید ادویهها را به مخلوط گوشتی اضافه کرد و مواد را به خوبی ترکیب کرد و بعد از آن پنیر پارمزان را اضافه و مجددا مخلوط را ترکیب کرد تا گوشت همبرگری آماده شود. افزودن پنیر چدار و آرد سوخاری به ترتیب مراحل بعدی آمادهسازی همبرگر به صورت فکی هستند.
سرخ کردن همبرگرها
در نهایت باید همبرگرها را در روغن سرخ کرد. راز پفکی شدن همبرگر در چگونگی سرخ کردن آن هم نهفته است. برای سرخ کردن همبرگرها روغن باید کاملا داغ باشد تا همبرگرها به تابه نچسبند. همچنین بهتر است همبرگرها را دانه دانه در روغن سرخ کرد تا همبرگر فضای کافی برای پفکی و ترد شدن داشته باشد.