بیا تا بهت یاد بدم نون برتچن درست کنی
نان برتچن (Brötchen) یک نان آلمانی خوشمزه و پف دار است که به معنی نان کوچک می باشد. این نان بافتی نرم و لطیف دارد و پوسته آن ترد و خوشمزه است. نان برتچن را می توان به عنوان صبحانه، میان وعده یا ساندویچ میل کرد
طرز تهیه نان برتچن آلمانی
نان برتچن یک نان آلمانی خوشمزه و پف دار است که برای صبحانه یا میان وعده بسیار مناسب است. طرز تهیه این نان آسان است و می توانید آن را در خانه به راحتی درست کنید.
مواد لازم:
آرد: 500 گرم
شیر ولرم: 250 میلی لیتر
خمیر مایه: 7 گرم
شکر: 1 قاشق غذاخوری
نمک: 1 قاشق چای خوری
کره: 50 گرم
تخم مرغ: 1 عدد (برای رومال)
طرز تهیه:
خمیر مایه و شکر را در شیر ولرم حل کنید و 10 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه فعال شود.
آرد و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.
مخلوط خمیر مایه و کره را به آرد اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا خمیر شروع به شکل گرفتن کند.
خمیر را روی سطح آردپاشی شده به مدت 10 دقیقه ورز دهید تا صاف و منعطف شود.
خمیر را در کاسه ای که با روغن چرب شده قرار دهید، روی آن را با پلاستیک بپوشانید و به مدت 1 تا 2 ساعت در جای گرم استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود.
پف خمیر را بگیرید و آن را به 12 قسمت مساوی تقسیم کنید.
هر قسمت از خمیر را به شکل توپ در بیاورید و روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشیده شده قرار دهید.
روی نان ها را با تخم مرغ رومال کنید و به مدت 30 دقیقه دیگر استراحت دهید.
فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
نان ها را به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر بپزید تا طلایی رنگ شوند.
نکات:
می توانید به جای شیر از آب ولرم استفاده کنید.
اگر خمیر مایه فوری استفاده می کنید، نیازی به استراحت دادن خمیر در مرحله 1 نیست.
می توانید از نان برتچن برای تهیه ساندویچ نیز استفاده کنید.