طرز تهیه کباب ترش
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
رب انار: ۳ قاشق غذاخوری
گردو آسیاب شده: ۱۰۰ گرم
سبزیجات معطر (جعفری، ترخون، گشنیز، مرزه): ۲۰۰ گرم
سیر: ۲ حبه
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه:
گوشت چرخ کرده را در یک کاسه بزرگ بریزید.
رب انار، گردو آسیاب شده، سبزیجات معطر، سیر رنده شده، نمک و فلفل را به گوشت اضافه کنید.
مواد را به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شوند.
مخلوط را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
بعد از استراحت، مخلوط را از یخچال خارج کرده و به سیخ بکشید.
کباب ها را روی منقل یا در فر بپزید تا به طور کامل پخته شوند.
نکات:
می توانید از گوشت گوسفندی یا گوساله برای تهیه کباب ترش استفاده کنید.
اگر می خواهید کباب ترش شما طعم تندتری داشته باشد، می توانید از فلفل قرمز بیشتری استفاده کنید.
می توانید از سبزیجات معطر دیگری مانند نعنا و اسفناج نیز در تهیه کباب ترش استفاده کنید.
برای سرو کباب ترش می توانید از نان، برنج، ماست، ترشی و سبزی تازه استفاده کنید.
طرز تهیه سس کباب ترش:
۱ قاشق غذاخوری رب انار را با ۱ قاشق غذاخوری آب جوش مخلوط کنید.
۱ قاشق غذاخوری شکر و ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون به مخلوط اضافه کنید.
مخلوط را به جوش بیاورید و سپس شعله را کم کنید و به مدت 5 دقیقه بجوشانید.
سس را از روی شعله برداشته و بگذارید تا خنک شود.
طرز تهیه کباب ترش در فر:
فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
کباب ها را روی سینی فر قرار دهید.
سس کباب ترش را روی کباب ها بریزید.
کباب ها را به مدت 30 تا 40 دقیقه در فر بپزید تا به طور کامل پخته شوند.
طرز تهیه کباب ترش در تابه:
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک تابه بزرگ گرم کنید.
کباب ها را در تابه قرار دهید و به مدت 10 تا 15 دقیقه از هر طرف بپزید تا به طور کامل پخته شوند.
سس کباب ترش را به کباب ها اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه دیگر بپزید.
نوش جان!