طرز تهیه نون سیر خوشمزه
نان سیر یک پیش غذای خوشمزه و دلچسب است که تهیه آن آسان است. می توان آن را با نان باگت، نان تست یا حتی نان فرانسوی درست کرد. مواد اصلی نان سیر سیر، کره و پنیر است. می توان مواد دیگری مانند سبزیجات، گوشت و پنیر را نیز اضافه کرد.
نان سیر را می توان در فر یا روی اجاق گاز پخت. پخت نان سیر در فر معمولاً حدود 10 تا 15 دقیقه طول می کشد، در حالی که پخت آن روی اجاق گاز فقط چند دقیقه طول می کشد.
در اینجا یک دستور پخت ساده برای نان سیر آورده شده است:
مواد لازم:
1 نان باگت
1/4 فنجان کره ذوب شده
2 حبه سیر، له شده
1/4 فنجان پنیر پارمزان رنده شده
1/4 قاشق چایخوری نمک
1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه
دستورالعمل:
فر را با دمای 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
نان باگت را به صورت برش های مورب 1 اینچی برش دهید.
در یک کاسه کوچک، کره، سیر، پنیر پارمزان، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
مخلوط سیر را روی برش های نان بمالید.
نان سیر را روی یک ورقه پخت قرار دهید و به مدت 10 تا 15 دقیقه یا تا زمانی که نان طلایی قهوه ای شود بپزید.
گرم سرو کنید و لذت ببرید!
نکات:
می توانید از هر نوع نانی که دوست دارید استفاده کنید. نان فرانسوی، نان تست و حتی نان پیتا گزینه های خوبی هستند.
اگر طعم سیر قوی تری می خواهید، می توانید سیر بیشتری اضافه کنید.
می توانید انواع پنیرهای مختلف مانند موزارلا، چدار یا گودا را به نان سیر خود اضافه کنید.
برای نان سیر خوشمزه تر، می توانید قبل از پخت، نان را با روغن زیتون بمالید.
نان سیر را می توان تا 3 روز در یخچال نگهداری کرد.